Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Autoper

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Autoper sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Testet med gryter fulle av vann. Godt mulig jeg er på bærtur her men det jeg tenker er følgende: Jeg måler både platetopp og komfyr med samme enhet (kanal 1 og 2). Shellyen henter strøm fra sikring til komfyr (kanal 1). For å måle effekt trenger den en spenningsreferanse som den henter fra komfyrsikringen. Jeg regner med at komfyr og platetopp benytter to forskjellige kombinasjoner av 3 fas inn i huset for å lastbalansere. Min teori er da at om en er uheldig vil spenningsreferansen for kanal 2 være feil med ca 33% (120 grader). Er jeg helt på viddene eller kan jeg være inne på noe her?
  2. Godt mulig, men det forklarer ikke hvileeffekten på 130W. Synes i tillegg det er litt rart at effekten som blir målt alltid er ca halv effekt. Det jeg har begynt å lure på er om dette er knyttet til fordeling av 3 fas i ett 1 fas anlegg?
  3. Hei, Har installert en Shelly EM for å logge forbruk på komfyr og platetopp. Visning av effekt på komfyr er korrekt, men platetoppen får jeg noen rare målinger på: For det første så viser den negativ effekt når jeg setter trafoen på L leder (brun) med pil mot last (platetopp). Med effekt satt til max på platetoppen måler Shellyen ca halv effekt. I standby (av) viser Shellyen at platetoppen trekker ca 130W. Har sjekket kabling fra sikring og til platetoppen, her er alt rett. Har i tillegg koblet Shellyen til begge faser som går til platetoppen og får samme ut-effekt som retureffekt, så jordfeil skal vel da kunne utelukkes. Jeg har et standard IT-anlegg. Noen som kan hjelpe? -JT-
  4. Har ingen aning hva som feilet, men nå virker alt (uten at jeg har gjort noe)...
  5. Hei, har forsøkt å få til dette uten hell. Har gjort følgende: I configuration.yaml: pyscript: allow_all_imports: true I requirements.txt pandas Får følgende feilmelding i core logs: Failed to send request, {"errorCode":3012,"error":"request timeout","timeIdentification":0} Noen tips? - JT -
  6. Hei, Jeg har en Villavent / Systemair VR 400 EV/B 3 som jeg ønsker å styre bortemodus på. Aggregatet har en egen inngang (gammel høyttalerkontakt) for ukeur for styring av bortemodus. Jeg klarer ikke å oppdrive noe som helst informasjon om hva slags inngang dette er og håper noen her har informasjon om dette.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.