Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Saggis

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Saggis sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har vært i kontakt med Micromatic. De har ikke et åpent API (enda, men jobbes med). Samme termostat selges som OJ i andre land, og virker da med Swatt-appen. Innloggingen over er for swatt, og ikke Micromatic sin app. Swatt-app virker ikke for meg ihvertfall med våre termostater. Så utsetter dette litt for nå.
  2. Hei. Forsøker å ta styring på termostatene, Micromatic MWD5, ved hjelp av OJ Microline Thermostat Integration (https://github.com/robbinjanssen/home-assistant-ojmicroline-thermostat). For å sette det opp trenger jeg hhv Host (default: ocd5.azurewebsites.net), Customer ID (Default: 99), API Key, samt brukernavn og passord. Brukernavn og passord har jeg fra appen til Micromatic, men hva er hhv host, customer ID og API key, evt hvordan finner jeg disse?
  3. Hei, jeg har ikke xComfort Bridge så jeg er ikke helt sikker. Men CKOZ-00/13 kan lese inn informasjon fra et anlegg med MRF (program fra Eaton, mulig du trenger passordet hvis anlegget er satt opp med passord), og fra MRF kan kan du også bygge DATAPOINT når du har koblet til CKOZ-00/14. Dette virker ihvertfall helt supert for meg sammen med Home Assistent. Men når det er sagt vil jeg på ingen måte hevde at det har lav brukerterskel å sette opp, samt jeg har hatt noen utfordringer i forbindelse med oppdatering av Home Assistent. Løsningen min nå er 'don't fix it if it ain't broken'.
  4. Saggis

    xcomfort

    Tror jeg har løst denne nå: Det hadde sneket seg inn en 's' i filnavnet til datapunktene, så fila het 'Dataspunkt.txt' og ikke 'Datapunkt.txt'. Så nå får opp lysene.
  5. Saggis

    xcomfort

    Jeg forsøker å installere xcomfortd-go fra https://github.com/karloygard/xcomfortd-go via HACS. Jeg har tilsynelatende installert både xcomfort og mosquitto broker. Videre har jeg konfigurert usb-grensesnittet (CKOZ 00/14) med MRF og laget tilhørende datafil. Men så stopper det litt opp. Hvordan går jeg fram (veldig gjerne med teskje) for å både justere og lese av status på ulike aktuatorer? xComfort-configen ser slik ut: mqtt_client_id: xcomfort datapoints_file: Datapunkt.txt eprom: true ha_discovery: true ha_discovery_prefix: homeassistant ha_discovery_remove: false verbose: false use_hidapi: false eci_hosts: - eci-host-1 - eci-host-2 men her har jeg gjettet på eci-hosts og Datapunkt.txt er plassert i config-mappen. Jeg har også forsøkt å lage en sensor sensor: - platform: mqtt state_topic: "xcomfort/3/get/dimmer" men den gir bare feilmeldingen 'entiteten er ikke-numerisk: sensor:mqtt_sensor Så da har jeg kjørt meg litt fast her, og klarer ikke å finne noe i dokumentasjonen til hverken Eaton eller xcomfortd. Noen som har noen tips for å komme videre her?
  6. Jeg har satt opp huset vårt med MRF og bruk av CKOZ-00/13. Kan jeg bruke CKOZ-00/13 mot home assistant, eller må jeg ha en CKOZ-00/14?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.