Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Eagle

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Eagle sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er ikke noe stikkontakt det er koblet i. Er koblet direkte til sikringsskapet.
  2. Jeg flyttet fra en gammel leilighet (1950 tallet) til en ny leilighet (2018) for cirka et år siden, og bruker i dag en god del mer strøm på tross av at jeg har samme innetemperatur som før. Leilighetene er omtrent like store (49 kvm på den gamle, og 56 kvm på den nye) og jeg lader ca like mye med elbilen. Og den nye leiligheten burde jo ha mye bedre isolasjon enn den gamle. Så jeg mistenker at det balanserte ventilasjonsanlegget sin varmeveksler er særdeles lite effektiv. I stua er det utblås og innsug ventil rett ved siden av hverandre og jeg har nå vifta på laveste nivå, og varmebatteriet på, men likevel måler jeg altså 25 grader på innsugsventilen, og 17-18 grader på utblås rista med et IR termometer. Og i rom hvor jeg ikke har på varme hvor det bare er utblås ventiler er det enda verre hvor jeg måler 15-16 grader på utblås rista. Har ikke prøvd å skru av varmekolben, og skru opp viftehastigheten enda, men regner med at det da vil bli enda kaldere utblåsluft. Og det er ikke noe pil på potmeteret på varmekolbe instillingen så det er litt usikkert om den står på 25 eller 0 grader... Enda en ting som burde telle til fordel til den nye leiligheten er at jeg her har sentral varmtvannsbereder som da bruker av felles strømmen så jeg bruker ikke strøm på den, mens i den gamle leiligheten hadde jeg en egen varmtvannsbereder som altså brukte av min strøm. Hvordan kan jeg teste dette på en bra måte så jeg eventuelt kan klage til utbygger? Jeg har jo ikke måleutstyr for lufthastigheten og kan jo da egentlig ikke regne ut effekt ut og inn for å regne ut effektapet. Ventilasjons enheten er en Flexit C2 som da har et roterende varmevekslerhjul. Men jeg ser jo ikke om det roterer da jeg må skru det av før jeg åpner opp luka.
  3. Trenger den det når den ikke switcher så ofte? Blir den varm når den bare står statisk på også?
  4. Hei. Vil styre noen panelovner, og vil ikke kjøpe nye, men bare sette på en smarplug på de som jeg kan styre for å regulere temperaturen utenom termostaten så jeg kan styre temperatursenking når jeg ikke er hjemme, ol. Også har jeg lest mye dårlige erfaringer med Mill termostat pluggen med ustabil nettilkobling, vanskelig å sette opp, dårlig levetid, ol. Jeg liker TP-Link HS110 pluggene, men de har som alle andre smartplugger et mekanisk rele. Og jeg tenker at med varmestyring blir det vel en god del aktiveringer og at et SSR rele da vil være mer holdbart? Finnes det noen smarplugger med SSR rele? Helst på Wifi. Det ville jo være ganske enkelt å åpne opp en også lodde ut det mekaniske releet og erstatte det med et tilsvarende SSR rele, men det ville vel ha vært mindre lovlig med tanke på å hacke på 230 V ting.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.