Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

MikaelKS

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MikaelKS

  1. Om man ikke skal kjøpe hyllevare så spiller det en rolle. Takk for gode forslag. Jeg skal integrere måleren i en proprietær løsning så jeg får dessverre ikke til å benytte ferdige komponenter.
  2. Hei! Håper det er noen her på forumet som har bedre innsikt enn meg i m-bus. Jeg prøver å koble meg til HAN-porten på min Kaifa MA304H3E. Det har vist seg vanskelig å finne god dokumentasjon på måleren annet enn et dokument fra NEK sine sider som ser ut til å være et resultat av en ansatt med høy egen-interesse og ikke et offentlig dokument. Det står i dokumentet at måleren er en M-bus Master og at det kun skal tilkobles en slave på ledningen fra måleren. Tradisjonelt trodde jeg at målerene var slaver og gateway/adapter var master. Fra andre uoffisielle kilder har jeg lest at den fungerer etter et kvasi-prinsipp og ikke som standard M-bus Master. Har noen kommet lengre i å oppspore et dokument fra produsent/importør? Setter stor pris på all assistanse.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.