Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

roadrune

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

roadrune sine prestasjoner

Portåpner

Portåpner (7/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter

Nylige merker

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det gjør den ikke, den har trykk, dobbelklikk og hold som kommandoer. Tips til fjernkontroll som har hold/slipp event?
  2. Jeg har en løftebukk i garasjen som jeg gjerne vil ha fjernstyring på, så jeg kjøpte ett billig zigbee 4-kanals lysrele og en 4-kanals zigbee fjernkontroll fra Ali. Begge deler er fint integrert i HA og fungerer fint, men: Av åpenbare grunner vil jeg at knappene må holdes for å løfte/senke slik kontrollpanelet på bukken virker, slik det er nå så kan jeg bare slå av/på lyseeleet med trykk, slik at den vil fortsette opp eller ned i all evighet om jeg sitter fastklemt, er det i det hele tatt mulig å få den til å stoppe når knappen slippes med utstyret jeg har?
  3. Løst! Det var faktisk så dumt at intern ip var feil, trodde duckdns kun pekte mot ekstern ip?
  4. Intern pålogging virker fint ja, og ekstern virker på den gamle RPI'en, det skulle vel utelukke brannmur og router? Uansett vil vel lokal pålogging slutte å fungere når ekstern funker?
  5. Hei. Jeg har gått til innkjøp av en Yellow og prøver å migrere over fra en RPI, det ser ut til å funke fint med d\ett unntak; ekstern pålogging virker ikke, jeg har endret HA URL til rett URL, både lokal og ekstern, samt satt IPV4 til statisk, da det ikke virket avinstallerte og reinstallerte duckdns (restart mellom) og la inn alle de gamle opplysningene i YAML, fortsatt ingen sigar... Noen tips?
  6. Kanskje det, er ikke veldig god på dette som du forstår... HA kjører på en Rpi med SSD disk som jeg har mekket sammen selv. Jeg oppdaget også når jeg gikk gjennom loggen nå at det er en haug med feil fra en Plaato enhet (en dings for å følge med på hvor mye øl som er igjen på fatene mine) og den en av de enhetenene tok kveld en tid tilbake, så det kan være det som er problemet. Jeg har nå deaktivert den addonen. Kanskje det, er ikke veldig god på dette som du forstår... HA kjører på en Rpi med SSD disk som jeg har mekket sammen selv. Jeg oppdaget også når jeg gikk gjennom loggen nå at det er en haug med feil fra en Plaato enhet (en dings for å følge med på hvor mye øl som er igjen på fatene mine) og den en av de enhetenene tok kveld en tid tilbake, så det kan være det som er problemet. Jeg har nå deaktivert den addonen.
  7. Jeg er på reis så har kun mobilen med meg, men når jeg ser på loggen for Host, så har den en hel bråte like oppføringer med korte mellomrom, kan dette være kilden til trøbbelet?
  8. Den siste tiden har jeg hatt problem med at HA henger seg etter en stund (2-3dager), og ingen automasjoner virker uten en restart naturligvis. For å gjøre det enda mer irriterende så laster den ikke Conbee korrekt ved hver restart heller, slik at det enten må restartes igjen eller den må settes opp manuelt. Jeg har tatt alt av oppdateringer som har dukket opp men det hjelper ikke. Jeg kan heller ikke komme på at jeg har gjort noen endringer i systemet i forkant av dette, tidligere har det bare fungert... Er det noen som har forslag til løsning? Evt. som en workaround, er det mulig å sette automatisk reboot av HA hver natt, og at den forsøker Conbee på nytt hvis ikke den laster korrekt?
  9. Det var ett svar som ga mening, det ser ut til å være ok nå. Takk!
  10. Boolean er synlig siden jeg har sortert på "Cube" men de er ikke assosiert med hverandre.
  11. Det eneste en kan velge som "state" på den bryteren er batterinivå og "identity button pressed" Har endret til den blueprinten nå, det ser ut til å fungere. Takk
  12. Ser utfordringen, men i og med at det er ett såpass vanlig problem skulle en tro løsningen var enklere. Er det noen som vet hvordan jeg kan få bevegelsessensoren til å holde lyset på så lenge det er bevegelse?
  13. Jeg mener en condition i automations som gjør at den slår på lyset ved bevegelse, og av igjen etter xxxx tid UNLESS bryter er skått på.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.