Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Nico

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Fibaro Home Center
    Homey

Nico sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det vil ha klare fordeler å kunne velge mellom avtrekk og tilførsel. Det mest nærliggende behovet er koblet til høye verdier av radon og VOC på kontor og soverom. I utgangspunktet tenkte jeg veldig lokalt: det aktuelle rommet, men muligheten skal være der i å anlegge et slags balansert ventilasjonsanlegg med flere smarte vifter
  2. Mens vi venter på det eller tid til diy-prosjekter: har noen gode anbefalinger til vifte? Smart, eller som kan kobles på en kjekk smartifiseringsings? Ideelt, skal viften kunne gå begge veier. Eller er det vel bare å ha en vifte av enkleste sort, og montere av/på-smart-bryter på den.
  3. Jeg regner med at det er ruteren som er problemet. Jeg har mange dlink dsp w118, men får ikke koblet mot mydlink. Det har fungert fint inntil nylig. Jeg byttet nylig en gammel asus ac66w med asus tuf ax5400. Nå får jeg ikke lagt til dsp-ene. Jwg prøver å koble en dsp mot hovedruteren, uten hell. Har forsøkt å deaktivere 5ghz radio, men det fungerte heller ikke. Har noen tips / fasit?
  4. Nico

    Dimmer som dimmer lavt

    Du snakker med en total noob. Parameteren i HC3 har ikke endret seg mellom gangene jeg åpner interfacet. Vet ikke om det er det du mener. Oppdatere.. dimmer eller hc3 eller annet? Oppdaterte firmware nå, uten endring. Lampen ved vinduet dinmer lavere enn den ved trappen, sistnevnte stopper rundt 5%
  5. Jeg tror jeg ville klart det, ved å bruke god tid. Problemet er at det tar alt for mye tid. I hverdagen har jeg så vidt tid en gang i månefasen til å rydde bort rene klær på vaskerommet, så dette er ikke noe jeg prioriterer å fikle med med det første. Men veldig fascinerende!
  6. Stilig! Noe slikt kunne jeg ønske meg, men det blir for avansert/tidkrevende for meg. Si ifra om du åpner for salg! 😁 Eeeventuelt: Hva vil folk anbefale av ferdigprodukter?
  7. Nico

    Dimmer som dimmer lavt

    Jeg så at parameter 1 sto på 8%. Har nå satt ned til 1% og gleder meg til det blir mørkt ute igjen, så jeg kan sjekke forskjellen. Edit: Heat it - bryteren styrer to takpendler med samme knapper. Jeg ser at innstillingene i HC3 er like, men jeg ser også at en pære lyser klart sterkere enn den andre. Er det en enkel forklaring på det? Det er samme lyspære i begge.
  8. Nico

    Dimmer som dimmer lavt

    Jeg har nettopp fått montert Dimmer 2 og synes den lyser ganske sterkt på 1%. Jeg hadde håpet på nestenmørke. Er det noe jeg kunne prøve i HC3 (/senere Homey)? Eller må jeg ha ekstragreier, som bypass? Sammenligner epler og bananer her, men det var noe slikt jeg kunne ønske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.