Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Jonsj

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Futurehome

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jonsj sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er surt, låsen min står 30 cm ved siden av en zigbee namron dimmer så koblingen skal være null problem. Utrolig frustrerende at enkle funksjoner som låsen skal støtte blant annet ping management skal være så vanskelig å få til. Produsenten sier at zigbee kommunikasjonen er standard og deres egen ekstremt overpriset hub har alle funksjonene. Hvis alt er standard og det fungere med deres hub, hvorfor ikke med ZHA og z2m?
  2. Virker det å sette pin kode? Hva med å låse døren innendørs?
  3. Takk, men har allerede satt opp og prøvd å bruke mqtt men har samme problem der(virker enda dårligere faktisk). Derfor lurer jeg på om de som har fått den til å virke i mqtt hvilken stick de bruker.
  4. Hei, litt tråd nekro her men... Dere som har fått det til å fungere i HA, hvilken stick bruker dere? Jeg bruker sonoff 3.0 zigbee e type, og selv om jeg får koblet den opp så er det ingeting som fungere. Frykter at jeg har kjøpt feil her, viste ikke at dette var en e for experimental. Jeg har prøvd både zha og z2m. Noen som har noen gode tips?
  5. Hei, prøver meg å gjennopplive denne samtalen. Kunne tenkt meg å kjøpe den selv for å bruke med easyaccsess lås, den har Mifare brikkeleser som kan hende den er det det samme som dette ? Key Fob Epoxy Mifare 1k - Cardtech Nøkkelbrikke "gitarplekter" i svart epoxy med Mifare berøringsfri teknologi (13,56MHz) Brikken kan benyttes i adgangskontroll fra Stanley, Bewator, Trioving, RCO, Niscayah, Siemens, Hafslund, Norsk Nøkkelservice, Ulsec, G4S, Unikey, Securitas med flere. Svært robust. Hull for å kunne hektes på nøkkelknippe. Leveres med serienummeret printet på brikken. Noen som vet hva den bruker og om det som er omtalt i denne tråden vil virker for å kunne åpne låsen?
  6. Futurehome har hatt noen videor om at de har levert systemer til nye hus, med styring av varme, lås, lys og solskjerming. Alt styrese fra en hub og en app. Jeg har futurehome selv og er ok fornøyd med det, men jeg har ikke noen andre systemer så jeg kan ikke sammeligne. Jeg kan si at appen er fin og enkel og forstå, forlovde som misliker mesterparten av slike ting både liker og bruker appen på telefonen. For meg var det viktig at man kunne måle og styre etter strømmen på grunn av det nye effektleddet, og det kan man gjennom bruk av tibber pulse(og futurehome sin egen sensor regner jeg med). Man kunne jo tatt kontakt og hørt hvilken muligheter det er?
  7. Hei! Jeg bruker Tibber, appen som handler billig og fornybar strøm på en smart måte. Tibber gir deg full kontroll over strømforbruket og har ingen bindingstid. Test det ut du også, så får både du og jeg 500 kr til å handle smarte dingser for. https://invite.tibber.com/33a575f7 Trenger en heavy duty switch:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.