Gå til innhold
 • Bli medlem

JohnMartin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  855
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

JohnMartin vant dagen sist 31. mars

JohnMartin hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

168 Excellent

Om JohnMartin

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 26. mai

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 157 profilvisninger
 1. Hei! Jeg bruker Tibber, appen som handler billig og grønn strøm på en smart måte. Tibber gir deg full kontroll over strømforbruket og har ingen bindingstid. Test det ut du også, så får både du og jeg 500 kr til å handle smarte dingser for. https://invite.tibber.com/fb2c4b1c
 2. @Moskus, da har jeg testet litt, men kan ikke se at det er noe forskjell. Som man kan se i video, så oppdateres ikke PowerProduction i TibberSeer. Kan ikke se at API'et oppfører seg annerledes heller. Går fortsatt tilbake til "null" imellom hver oppdatering. Mens Power beholder verdien helt til den får ny verdi. Edit: Hopper imellom forbruk og produksjon fra ca 55 sekunder. Nå klokken 12:00:10, så oppdaterte Realtime PowerProduction seg, men bare 1 gang.
 3. Skal oppdatere! LITT dårlig vær for tiden, så ikke så lett å få overproduksjon, men skal prøve å følge med
 4. JohnMartin

  RobonectSeer

  Ja, det var det jeg så. Derfor jeg trekte ønsket, men var kanskje litt vag på det 🙈
 5. JohnMartin

  RobonectSeer

  Er det mulig å få Mode til å vise "End of Day" når denne er aktiv? Trykker jeg på End of Day nå, så parkerer den i laderen og den viser End of Day i Robonect i browser, men i HS så viser den Home. 🤔 Edit: Ser nå at den viser Home i Robonect også. Er bare under Control den står som End of Day Da er det vel vanskelig.
 6. Det skal sies at problemet alltid har vært der, men siden jeg aldri har brukt de devicene på mobilen, så har jeg ikke sjekket så mye. Flyttet bare 1 child device nå for å teste, og det funket. Gjorde et nytt forsøk, og flyttet en root device og alle child devicene, da står appen bare å spinner. Viser heller ikke de devicene som allerede var under det rommet. Litt usikker hva du tenker på, men her er root: Og en child(som jeg flyttet tidligere og da funket): Det er bare Root som har Associated Devices, ingen av child devicene har det
 7. Vet ikke hva som er årsaken, men jeg har akkurat det samme problemet med TibberSeer devicene mine. Får opp både floor og room, men velges de, så står den bare og jobber uendelig. Flytter jeg device til et annet Room, så dukker den opp. Så du kan jo prøve å bare velge alle og endre rom navnet, og se om du får de opp da?
 8. Ja, det er lufting bak kledningen, det vet jeg. Bare usikker på hvor tykk lektene er. Men om de er 36, så skal det jo fint være plass til en doorbird! Hva er det du ikke vet @Moskus Er ikke fornøyd med Nest Hello som vi har nå, den ble valgt mest pga WAF. Må starte å bearbeide sjefen. Hun syns Doorbird er for stor, men tror(håper) kanskje reklame bildene er litt misvisende
 9. pittelitt off topic, men er det noen som vet hvor mye plass den innebygde trenger? Var bare om det er mulig å sage ut et hull i bordkledningen og om det da er nok plass. Edit: Fant datasheet. Trenger 28mm
 10. Da har jeg etter litt plundring, fått koblet opp RF-11 med NodeMCU mot HS3 og Arduino Plugin. Alltid tilfredsstillende når alt går (delvis) som planlagt. Nå kommer bare jobben med å få det noe permanent og ut på veggen. Siden jeg henter 5V fra sensoren og ut til NodeMCU'n, så trenger jeg minst 6 ledninger fra koblingsboksen og inn til sensoren. Ihvertfall slik jeg har klart å koke alt sammen. Lurer da på å bruke en TP kabel. Ut ifra hva jeg ser i manualen, så trekker sensoren maks 105mA når varmeren, er tilkoblet. Har vel egentlig kommet frem til at det skal gå helt fint, men er det noen som kan bekrefte eller avkrefte at det går å bruke noen av lederene i TP kabelen til 12V strøm?
 11. Ingen kveil bak klipperen, nei. Har justert litt på avgrensninssløyfen på begge sider, og etter at den bommet et par ganger så har den klart å kjøre seg inn virker det som. Nå treffer den laderen hver gang, selv om den kommer inn litt skeivt.
 12. Har satt opp MQTT og tasker på android, så ble jeg forbløffet over hvor enkelt det er. Jeg er ingen ekspert, men med litt prøving, feiling og følging av disse postene under, så fikk jeg det til tilslutt. @ZoRaC: https://www.hjemmeautomasjon.no/forums/topic/4978-taskerautoremote-vs-mqtt/ @aleks: https://www.hjemmeautomasjon.no/forums/topic/4967-direkteevents-fra-verisure-mot-home-assistant-og-andre-systemer/ For de som er ukjent med Tasker, så er det en genial app som gir deg muligheter av en annen verden. Finnes utallige plugins til Tasker, så er det noe du ønsker å gjøre, så er jeg ganske sikker på at det er en løsning. Jeg er ingen ekspert, så vil bare ta for meg basic bruk opp mot MQTT. Siden jeg allerede har betalt for en relativt dyr og unødvendig(fant jeg ut nå) Tasker plugin til Homeseer, så tenkte jeg at jeg skulle ordne en guide sånn at andre slipper den utgiften. Med denne løsningen, så kan man sende det man vil av informasjon fra en android enheten til Homeseer. Men også sende fra Homeseer til enheten for å trigge tasker til å gjøre det du måtte ønske. Ulempen er at du må være tilkoblet samme LAN som broker. Det trenger du ikke om du bruker Tasker Plugin i HS3 Det du trenger er: MQTT broker (Jeg bruker Mosquitto) Tasker til android MQTT client til android, Anbefaler: https://play.google.com/store/apps/details?id=in.dc297.mqttclpro mscMQTT plugin i HS3. Oppsett av denne skal være veldig rett frem. Steg 1: Installer og sett opp MQTT client på android Steg 2: Tasker sender batteristatus til HS3 Nå skal vi få HS3 til å kontrollere androidenheten. Steg 1. Innstillinger i MQTT client. Steg 2. Oppsett i HS3 Steg 3. Oppsett i Tasker Du kan gjøre mye med Tasker, og jeg kan ikke en brøkdel. Er heller ingen ekspert på MQTT. Får bare til å bruke det jeg trenger(så langt). Siden jeg ikke er ekspert på noe av dette, så var tanken om det kanskje er flere som meg der ute, så er det alltid kjekt med en detaljert guide. Tar forbehold om eventuelle feil. Ser du noe, så si ifra så kan jeg rette opp. Ble en del mer innhold og mer uoversiktlig enn jeg så for meg i starten, men forhåpentligvis skjønner dere hovedpoenget
 13. Her er en videosnutt av hvordan den oppfører seg. Har forbruk frem til ca 2. minutter, så ser dere når jeg har overproduksjon:
 14. Da er den installert, og er noe forbedring. Device oppdaterte seg 14:00 som tidligere, men når det kom en sky og jeg ikke hadde overskudd produksjon, så oppdaterte device seg til 0. Som stemmer. Men når jeg begynte å selge til nettet igjen, så oppdaterer ikke device seg.
 15. Tok opptak av skjermen, men må finne en måte å ta opptak uten å vise home ID'n og personlig data. 🙈 Men verdiene er det som selges ut på nettet. Når jeg har negative verdier på Sanntidmåling i appen, så vises den samme verdien(bare positiv) i API under PowerProduction. Så virker som at API'et sender en verdi, og går tilbake til "null", når forbruk/produksjon endres, så sender api den oppdaterte verdien og så går tilbake til "null" etc. etc Dvs. at det er alltid en ny verdi, men plugin oppdaterer ikke HS. Er forskjell fra "power", der vises vel verdien hele tiden til den blir oppdatert.
×
×
 • Opprett ny...