Jump to content

JohnMartin

Members
 • Content Count

  826
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

JohnMartin last won the day on March 31

JohnMartin had the most liked content!

Community Reputation

167 Excellent

About JohnMartin

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday May 26

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

1,240 profile views
 1. At Fibaro'n får for høy spenning? Er på de to siste fibaroene det er verst, så tenkte kanskje det var pga lav spenning "ytterst" i oppsettet. På den siste Fibaro'en i oppkoblingen, så målte jeg 12,8V. Kan prøve å justere ned spenningen og se om det blir bedre.
 2. Har en Mean Well strømforsyning på 12,5 A. Det er ikke nok til å drive alt på fullt, men det flimrer selv når de er dimmet.
 3. Har ledlys i trappa, men sliter med at de pulserer når de er på. Styrken svinger forsiktig litt opp og ned. Ikke store endringen, men utrolig irriterende. Det er 15 trinn med ca 1 meter LED på hvert trinn, som styres av 4stk Fibaro RGBW Noen som kan ha en formening hva problemet kan være? 🤔 Kan det være dårlig kvalitet på LED eller strømforsyning? Trodde begge skulle være av bra kvalitet, men man vet jo aldri. Prøvde å filme det, men fikk ikke med effekten på video.
 4. Oppdaget idag at det var problemer med dette scriptet igjen... Devicene har ikke oppdatert seg på et par dager, og når jeg prøver å kjøre scriptet så får jeg denne feilmeldingen: C:\Python27>python.exe "C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\scripts\new solarman.py" Traceback (most recent call last): File "C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\scripts\new solarman.py", line 37, in <module> if resultJson['result'].get('isAccept') == 1: KeyError: 'result' Vet ikke hvorfor det stopper på dette nå, har ikke skjedd noe de siste ukene. Om det ikke er noe som er op
 5. Så jo veldig bra ut det(med mine øyne), men kompetansen til å benytte meg av et slikt API i Homeseer er nok null. Da frister det veldig med en lader som bare monitorerer overskuddet selv og gjør det automatisk Edit: Ser nå at Zappi har også et API som skal være mulig å bruke. Har sett løsninger der det er brukt med Node-red og HA.
 6. Det hørtes jo spennende ut. Surfet litt rundt nå og fant dette: Eco Plus Mode Prevents anything other than surplus (free off-grid) power being used and benefits from a full backlit display so you can view the savings being made. Det hadde jo vært midt i blinken for vår del. Da trenger man jo ikke å gå via Homeseer heller. Ser Zappi har HUB for å koble opp mot nettet, men er vel for mye å håpe på at de har et API. Har jo mest lyst på Easee med tanke på automatisering og Tibber, men tror det nå nærmer seg 2 år siden jeg først snakket om dette
 7. Er det mulig å koble på en bryter på kursen til ladeboksen, og så bruke den bryteren for å slå av og på lading? Etter hva jeg har prøvd å finne ut, så er det mulig å starte laderen via app hvis du har Easee og DEFA, men jeg ønsker jo ikke å måtte bruke appen for å slå av og på! Tibber kunne kanskje løst dette, men virker som at nye funksjoner ikke er på deres prioriteringsliste, dessverre. Har lagt inn bestilling på Skoda Enyaq med WLTP på 510km. Med den rekkevidde, så trenger ikke vi med vårt kjøremønster å lade mer enn 1 gang i uken. Bilen brukes ikke til pendling, så
 8. Må mase litt mer om EightSleep igjen. Har det kommet noe offisielt API? Er det evt. komplisert å få til styringen du bruker? Ser de har oppgradert produktet litt, så nå får man mulighet til å kjøle(!) i tillegg til varming. Koster vesentlig mer, men det faktum at det er mulig å kjøle ned sengen er veldig forlokkende.
 9. POST /data/report/ HTTP/1.1 HOST: 192.168.10.243 Connection: Close Content-Type: application/x-www-form-urlencoded Content-Length: 493 PASSKEY=XX stationtype=GW1000A_V1.6.1 dateutc=2020-08-05+08:06:46 tempinf=76.3 humidityin=41 baromrelin=29.574 baromabsin=29.574 tempf=68.2 humidity=49 winddir=123 windspeedmph=4.47 windgustmph=9.17 maxdailygust=10.29 solarradiation=489.34 uv=4 rainratein=0.000 eventrainin=0.000 hourlyrainin=0.000 dailyrainin=0.000 weeklyrainin=0.500 monthlyrainin=0.500 yearlyrainin=10.469 totalrainin=10.469 soilmoistur
 10. 😂 Kjenner til den! Om du skulle trenge noen å teste med, så må du bare gi en lyd. Jeg har værstasjon og jordmåler med gateway'n. Har 868MHz versjon, men det er vel irrelevant for plugin.
 11. Bor i nord-trøndelag. Har snakket med noen, men siden den var såpass ny, så ville de at jeg skulle ta det via der jeg kjøpte den(maxbo på nett), sånn at jeg evt fikk alt dekket. Men Maxbo har så klart ganske lang ventetid for tiden, så enn så lenge, så er det tilbake til den gode gamle bensin klipperen.. 😒
 12. Hmm.. vet ikke. Hvordan fant du de isåfall? Fikk bare beskjed om at de måtte sende saken videre til teknisk og de hadde mye å gjøre for tiden, så kunne ta en god stund før man hørte noe fra de..
 13. Det som er litt av problemet, jeg får ingen feilmeldinger. Den bare slår seg av. Har nå prøvd med å koble ifra Robonect, men det er ingen endring. Har vært i kontakt med Gardena Kundeservice også nå, og de har sendt henvendelsen videre til teknisk support. De har aldri hørt om noe lignende. Typisk at dette skjer når jeg allerede har åpnet den og tuklet med noe man ikke skal! Om de skal ha den inn til sjekk, så må jeg vel bare prøve å fjerne alle bevis på at jeg har vært inni den! 🙈
 14. Har koblet opp Robonect på min Sileno City 500. Den har fungert fint hele sesongen inntil nå nylig. Nå har klipperenn begynt å slå seg av, helt uten grunn. Jeg kan slå den på og så blacker den ut etter noen få sekunder. Av og til så får jeg opp beskjed på displayet "Klipper slår seg av.."(eller noe lignende). Den har strøm nok. Samme oppførsel kan skje selv om den står i laderen. Vet ikke om dette er et Gardena problem eller om det er Robonect som gjør det. Noen som har erfaring med Gardena eller Robonect som har vært borti noe lignende?
 15. Her var det flere gode forslag, ja. Takk! Spørs om jeg må studere litt og se hva jeg får her. Men vedr. sol azimuth, så fungerer det ihvertfall hos meg: Har et event der jeg har prøvd litt, men føler ikke det fungerer optimalt. Spørs om jeg må gå over til lux måling og ikke bruke strømproduksjon nå som jeg har en skikkelig lux måler. Har forøvrig tatt med temperatur innendørs, for å benytte seg av litt oppvarming av sola når det er behov.
×
×
 • Create New...