Gå til innhold
 • Bli medlem

JohnMartin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  739
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

JohnMartin vant dagen sist November 24 2019

JohnMartin hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

148 Excellent

Om JohnMartin

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag Mai 26

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 028 profilvisninger
 1. Vi bruker Life360, og er fornøyde. Prøvde på på tasker og phlocation tidligere, men mye mer fornøyd med Life360. Ilag med Life360 Plugin til HS3, så er det veldig praktisk Et par ganger jeg har merket at noen telefoner har vært trege, men har som regel vært når det har minket på strøm. Går ut ifra at det er pga. strømsparing. Har Samsung her i huset.
 2. Nei, kjører på en annen pc for øyeblikket. Er på jobb, så piller ikke for mye på HS3 maskina. Var et lite prøve prosjekt på å kjøre via en annen maskin. Fungerte på første forsøk, men stusset over at det ikke gikk etterpå. Planen er å flytte det over på HS3 maskinen etter hvert.
 3. Hei, Takk for en strålende guide! Fikk alt opp å på første forsøk, men på andre forsøk så sliter jeg. Første gangen jeg sendte status.txt til HS3, så gikk det fint, og fikk alle linjene som i punkt 9. Men når jeg prøvde meg på en oppdatering, så går det ikke. C:\Windows\system32>"C:\Users\askev\AppData\Local\Programs\Python\Python38\Scripts\miiocli" -o json vacuum --ip 192.168.10.161 --token 55575735784d79345549447132306a65 status > "\\HOMESEER\HomeSeer HS3\Data\vacuum\status.txt" C:\Windows\system32>"c:\program files\mosquitto\mosquitto_pub" -h 192.168.10.243 -t vacuum/status -f "\\HOMESEER\HomeSeer HS3\Data\vacuum\status.txt" Error: Unknown error. Får lest data fra støvsuger, men får ikke sendt status.txt til HS3. Noen som ser noen åpenbare feil? 🤔
 4. haha.. såpass.. Trodde du hadde en lur måte å lese av verdiene fra støvsugeren jeg
 5. Har i lengre tid sett at loggen min nok har litt for mye informasjon i seg(om det er mulig). Det gjør det ofte litt vanskelig når jeg skal feilsøke feil o.l. Siden det er mye "støy". Når 15 multisensor logger temp, bevegelse, luftfuktighet, samt kanskje dobbelt så mange lys rapporterer kWh i både nå-forbruk og historisk-forbruk, så blir det fort mye som logges. Er samtidig redd for å slå av noe som jeg kunne trengt å sjekke opp i ved en senere anledning Hva er praksisen deres? Fyller dere opp loggen med alt, eller har dere slått av noe?
 6. Åpnet opp og byttet plassering på fjærene, og da funket den.. Verre var det ikke 😳 Takk.
 7. Jeg har fibaro dimmer 2 på samtlige brytere i huset, men det er 2 av de som ikke fungerer 100%. Hvis man bruker de på gamlemåten, altså trykker på knappen, så slår de seg ikke av eller på. Mesteparten av tiden, så starter den bare å dimme opp/ned. Etter å ha dimmet ned, så kan den etter hvert slå av lyset. Ved enkelte anledninger, så har jeg fått til å slå av lyset ved å trykke 2 ganger fort etter hverandre. Noen som har vært borti noe tilsvarende med disse dimmerene? Evt forslag til å få det fikset, eller må de byttes ut?
 8. Bruker selv IFTTT idag, fungerer for det meste greit. Er bare de gangene det ikke fungerer, og fruen kjefter fordi " hun har jo tatt ut av maskina!", da går det hardt ut over WAF. 🙈 Heldigvis, så liker hun fordelene bedre enn de sporadiske ulempene.
 9. På USB interfacet jeg brukte først, så hadde jeg bare A og B. Så da brukte jeg ikke G(som jeg tror er jord). Funket ihvertfall fint hos meg.
 10. Hvis man bare tar backup av faktisk brukt harddisk plass, så blir det jo ikke SÅ ille.. Forslag til hva som er best da? Kjøpe en NAS i tillegg til serveren jeg har?
 11. Har fortsatt min reise på å få skikkelig backup av systemene jeg kjører. Nå er fokus på backup av ESXI. Installerte vBackup på en VM og fikk koblet opp mot ESXI, men ser ut som at ESXI 6.5 + ikke støtter local backup. Tanken var å ta backup i VM og laste opp til Jottacloud, men det utgår nå. Så backup kan kun lagres til datastore på serveren. Hvordan kan jeg da enkelt ta backup(jottacloud) av backupen? 🤔
 12. Akkurat. Da er det jo en mulighet å kjøre enda en VM sånn at jeg kan følge guiden Skal lese litt mer om muligheten å kjøre på windows først.
 13. @ZoRaC, må dette kjøres på HS3 maskinen, eller kan jeg kjøre ubuntu i VM for dette? 🤔
 14. Ja, er stylish som er ute til vurdering her, men den svarte ble ikke godkjent pga strukturen. Ikke enkelt når far har strenge krav til det tekniske og mor på design. Da er det enklest å fikse på designet med proff lakkering
×
×
 • Opprett ny...