Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

RonaldWelch

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av RonaldWelch

  1. Hei! Når du analyserer effekten av girs innstillinger, er det viktig å vurdere at effekten kanskje ikke alltid er lineær, spesielt under varierende temperaturforhold. Det kan være lurt å samle data ved flere forskjellige temperaturer for å få et mer nøyaktig bilde. Når det gjelder kommunikasjon for datainnsamling, bruker jeg personlig Modbus over TCP på grunn av dens pålitelighet og enklere integrasjon i moderne nettverkssystemer. Men valget mellom TCP og RTU avhenger virkelig av ditt spesifikke oppsett og behov.
  2. Jeg har valgt å gå til innkjøp av et utendørs overvåkningskamera fra nettbutikken ettersom de leverer de beste produktene, med en rimelig prislapp. Jeg er strålende fornøyd med mitt utendørs overvåkingskamera. overvåkingskameraet er superenkle å installere og de har forskjellige varianter til forskjellige priser etter ditt behov. Jeg har også tatt til bruk av utendørs overvåkningskamera i mitt hjem og er strålende fornøyd med kjøpet. Jeg er ingen ekspert på overvåkning, men med bruk av appen gjorde det hele veldig enkelt for meg. Appen er enkel og sette opp og enda enklere å bruke!
  3. Jeg har også valgt å fikse overvåkningskamera fra dem da det er de beste jeg har funnet når det gjelder kvalitet og pris. De er superenkle å installere og de har forskjellige typer avhengig av akkurat hva en trenger dem til. Jeg har f.eks. et par forskjellige rundt huset, da dem har slike som kan spille inn video og lyd, og til og med batteri som lades med solpanel for de jeg har utendørs! Jeg er ingen "ekspert" sånn sett men etter å ha prøvd meg en del rundt over årene så anbefaler jeg dem strekt da det er av rimelige priser uten å ofre kvalitet eller pålitelighet.
  4. Ja, alt skjer egentlig veldig raskt og ikke så vanskelig som jeg trodde helt fra begynnelsen
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.