Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Becker

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Becker

  1. Det var akkurat det jeg gjorde. Byttet router for noen uker siden, men fulgte da telenors innstillinger. De ble feil når NextGenTel tok over så nå er det router som er DNS.
  2. Forsøkte restart. Hjalp ikke. Men så kom jeg på å sjekke IP innstillinger. Den har fast ip men da også fast DNS server satt opp mot telenor. Tipper ting fungerer bedre nå.
  3. Tidligere kunne jeg logge på remote via myHS og selvsagt åpne app på telefonen. Etter bytte av internet provider finner hverken mobil app eller myHS installasjonen. Den kjører på samme interne IP som før. Er det noe triks for å få dette til å virke igjen?
  4. Tror jeg har funnet problemet. Pucken har fungert i tre døgn nå etter at lysrør ble erstattet med med en provisorisk led pære . Så det må ha vært lysrøret og de forstyrrelsene starter lager.
  5. Har du noe forslag til tilsvarende små pucker som fungerer godt med homeseer/z-wave? Jeg begynner å lure på om det tross alt er det knøttlille lysrøret som tross alt skaper problemer. Skal forsøke med en vanlig taklampe i stedet.
  6. Burde ikke være noe problem. Enheten registrerer bare lavere motstand i sensor. Den er 10k ved 25 grader og faller ved høyere temperatur.
  7. Etter å ha fått litt bedre dekning med flere enheter dør det nå omtrent etter et døgn. Vet egentlig ikke om det er regelmessig eller tilfeldig. Det kommer til live igjen dersom jeg tar sikringen et øyeblikk.
  8. Fungert feilfritt under test, men når den skal i bruk virker den i noen minutter og så slutter den å fungere. Dioden slår seg av og på både via Homeseer og via bryter men det kommer ikke noe rele-klikk. Koblet til et lite lysrør i taklampe. Forslag til hvorfor?
  9. Becker

    Matter er her!

    Litt forvirret jeg også. Er det riktigere å kalle det en en meldingsprotokoll som er lik uansett hva den bruker under? WiFi Thread, ZigBee, BT...
  10. Det er nok ikke noen begrensning for selve modulen men det er vel NTC sensorer som skal brukes og de har et begrenset område. Opp til ca 300 grader tror jeg er maks. Men det vil variere med innpakning og kabling. Ser flere har maks 100 grader.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.