Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Torleifh

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Torleifh

  1. Er helt ny i forhold til Smarthus og styring. Kan tenke meg å styre: *ønsker å kjøpe en varmeovn som kan tidsstyres i forhold til temperatur *Varmekabler på et bad vi bruker lite *Muligens slå av vvb på dagtid i perioder m høye priser. *I tillegg kan det være aktuelt å styre utelyset. Vvb har egen kurs, utelyset har i dag klokkestyring i sikringsskapet, men jeg tror det er på tide å bytte den ut. Hvor anbefaler dere å begynne? Ideelt sett ønsker jeg å kunne styre fra Samsung telefonen og PC, og kanskje også fra kona sin iPad... Jeg ønsker ikke å bruke mer penger enn nødvendig.
  2. Elektrikeren min sa at grunnen til at varmtvannsberedere skal bruke fast tilkobling ikke er at stikkontakten ikke tåler 16A, men at stikkontakten blir litt varmere når termostaten slår inn, og kjøler seg ned når termostaten slår ut. Over tid kan dette føre til at stikkontakten utvider seg og det kan oppstå en lysbue som igjen kan føre til brann.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.