Gå til innhold
 • Bli medlem

hobbybonden

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om hobbybonden

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk til alle for nyttig input! Risiko for å ødelegge kritiske måleverdier til innedelen er skummelt så det høres ut som at jeg heller bør tappe meg inn på vannkretsen(e) med egne sensorer fremfor å tappe meg innpå eksisterende.
 2. Det kommer fra brukermanualen men det fremkommer dessverre ikke noe mer. Forhandleren min har ikke allverdens kompetanse på området og leverandøren deres er kinesisk selvsagt så jeg får se om jeg kan Google meg frem til noe mer rundt dokumentasjon.
 3. Ah - det er her jeg kommer til å avsløre min inkompetanse Jeg så for meg at det sitter en temperatur-sensor i varmepumpens utedel som med en enkel-leder går inn i R5 og tilsvarende for andre sensorer som måler temperatur på vann inn- og ut. Så ikke for meg at det skulle en del av en 220v spenningsats krets og at jeg dermed kunne tappet meg inn på samme terminalpunkt (R5).
 4. Jeg har en luft-vann bassengvarmepumpe hvor det er noen sensorer jeg godt kunne tenkt meg å få koblet meg til via Z-wave. Er det så enkelt som å koble en ledning mellom en Fibaro Univarsal Binary sensor og inn på en av sensorene som f.eks R4-terminalen på kretskortet? Eller risikerer jeg da å kortslutte eller gjøre noe annet med varmepumpe-elektronikken jeg ikke burde ha lyst til å gjøre ? :-)
 5. hobbybonden

  Z-wave relé til DIN-skinne

  Ble stille her :), gikk du for Smart Meter mot kontaktor eller bistabil switch?
×