Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Jørgen2

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jørgen2

  1. Takk for innspill, men dersom Hue Wall Switch ikke er egnet står jeg fortsatt uten svar. Jeg antok egentlig at dette var en vanlig problemstilling🙄 Andre som har noen tips til konkrete produkter som kan brukes? I verstefall får jeg basere meg på at hub'en er oppe og går, og akseptere at kun bryteren som er direkte kablet til dimmeren fungerer i motsatt tilfelle. Åpner det for flere valgmuligheter når det gjelder sendere?
  2. Jeg er nybegynner og i planleggingsfasen for en smarthusløsning, og har foreløpig ikke bestemt meg for om det blir zigbee eller z-wave. Problemstillingen er likevel den samme: Jeg ønsker en "vanlig" bryter med impulsfjær til å styre dimmeren (f.eks. Fibaro) som er koblet til lyset. I tillegg ønsker jeg en ekstra bryter (også med impulsfjær) som trådløst betjener den samme dimmeren. Hva slags "enhet" plasseres bak den ekstra bryteren? Eneste jeg har funnet som jeg er skråsikker på at kan brukes på denne måten er Nexa's WBT912, men dette er jo "feil" teknologi. https://nexa.se/smarta-hem/systemnexa/inbyggnadssandare/wbt912
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.