Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Frode78

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Frode78

  1. Ok, med 4.5 kW varmer nok raskere opp vannet, og er enig med deg i at 4.5 kW på toppen varmer raskere enn når 4.5 kW går I bunn. Men det stemmer ikke at Høiax har bare ett element, som sagt har den to, ett på 1750 W og ett på 1250 W. Du kan gjerne si at det bare er ett valg på 3000 W, men det er like fullt to elementer som kan slås av og på individuelt. Men forstår at dette bare blir semantikk i den sammenligningen du kjører mot en express bereder. Men det blir i det heletatt litt feil å sammenligne oso charge med Høiax Connected 300, den naturlige sammenligningen vil nok være Høiax Connected Retrofit Kit som skal kunne kobles på usmarte beredere for å gjøre de smarte, men det har bare værsert rykter om den enn så lenge, så vet ikke når den kommer til salg. Men selvfølgelig, så lenge det ikke finnes offentlig dokumentasjon på den skal jeg ikke ta deg på det, men jeg er like fullt i ferd med å legge inn støtte for den i Homey. 😉
  2. Såvidt jeg ser har oso express bare 3 kW??? https://www.tempevvs.no/varme-og-inneklima/varmtvannstanker/oso-saga-express-sx-300 Den har vistnok to elementer på 3 kw men bare ett som går om gangen. Ett montert oppe for raskere varmtvann mens det andre er i bunn. Det du skriver om Høiax sin 300 liter stemmer heller ikke, den har 2 elementer den og, en oppe og en nede, bare ett på 1750 W og ett på 1250 W. Begge kjører samtidig for 3000 W.
  3. Dette stemmer ikke. Høyax har åpent api på myuplink.com, jeg brukte det selv når jeg lagde integrasjon mot Høiax for Homey. Dersom du ikke kjøper Høiax og det stemmer at Oso har åpent API antar jeg at det ikke skal være noe stort problem å bare copy-paste koden min for Høyax berederen herifra og bytte ut med OSO sin integrasjon: https://github.com/frodeheg/no.hoiax
  4. Jepp, prøvde det I dag (etter først å ha forhørt meg med Sector Alarm om at de godkjente bruk av denne tredjeparts appen.) Fikk Yale Dorman koblet til men sliter med å få kontrollpanelet tilkoblet, blir bare feilmelding på det.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.