Gå til innhold

emilioflambino

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om emilioflambino

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  SmartThings
 1. Direkte assosiering/parring

  Kommer ann på hvordan du ønsker at dimmekontaktene skal dimmes (mono/duo, se dokumentasjon for Nodon bryteren). Når alle enheter er inkludert i Homey så må du skrive inn dimmekontakten sin "Node ID" i tilhørende gruppe for Nodon bryteren. Under ser du en bryter jeg har for Stua. Denne styrer lys med Node ID 6 og 7.
 2. Yale Doorman og iM1

  I gang med noe bra eller pressmiddel i forhandlinger med Verisure??
 3. Yale Doorman og iM1

  Jeg tror at Yale Norge ikke ønskeer å bryte avtalen med Verisure på noen som helst måte - derfor svar om at det ikke funker eller brydd på garanti o.l. Tror også at Yale Global (eller hva det nå enn heter) har satt en standard på sine "add-on" moduler slik at eneste som behøves å endres mellom f.eks. Z-wave og Homekit eller Z-wave og Verisure er selve chip-en i modulen. Altså behøves ingen endring i låsen eller modulens ytre.
 4. Yale Doorman og iM1

  10k på at det sikker går fint
 5. Yale Doorman og iM1

  Tenkte det var noe sånn, men kanskje hvis str på denne modulen var lik str på verisure-modulen så kunne det kanskje funket med en enkel swap??
 6. Yale Doorman og iM1

  Hoi! Noen som har noen formening om dette vil funke til Yale Doorman? https://www.yalehome.com/en/yale/yalehome/support/yale-im1-homekit-network-module-secure-app-faqs/ Ser at modulen egentlig er ment for Yale sin Assure Lock, men mulig modulene er ganske like...
 7. Direkte assosiering/parring

  Hei igjen @Moskus! Har nå bytta ut ST med Homey hvor jeg kan sette assosiering fra HUB-en. Fiksa assosiering mellom Nodon brytere og Qubino sine DIN-dimmere - blitt knallbra! Har nå en liten assosieringsutfordring. Forsøker å la den ene Nodon bryteren styre en Fibaro Relay 2 akulator, sliter med å få Nodon bryteren til å sende riktige kommandoer. Noen tips?
 8. Direkte assosiering/parring

  Tja, tror den skal ha en mulighet for 1-pol styring, men da ikke impuls... Så ser poenget ditt. I mitt tilfelle vil det ikke være et alternativ tror jeg da strøm til armatur går direkte fra sikringsskap, dvs. ikke via strømbryter e.l. annet. 👍👍 Bang on the money
 9. Direkte assosiering/parring

  Hei og takk for svar! Ser ikke helt hva du tenker. Qubino sin DIN dimmer er jo fiks ferdig (In)direkte assosiasjon mellom Nodon bryteren og Qubino akulatoren funker OK med WebCore - men du har helt rett ikke bare enkelt Spørsmålet handler ikke om Smartthins HUB-en eller assosiasjoner mellom enheter via HUB-en, men heller direkte assosiasjon mellom 2 enheter - dvs. kommando fra bryter går rett til dimmeakulator og IKKE via HUB. I mitt tilfelle, mellom 1 Nodon bryter og 1 Qubino DIN dimmer... Erfaring med det??
 10. Direkte assosiering/parring

  Hei! Jobber meg gradvis gjennom utbytte av et eldre EHC system i huset og har i det siste installert flere Qubino DIN dimmere til lyspunktene i huset. Pga. det gamle systemet trekkes strøm til lyspunktene direkte fra sikringsskapet (derfor DIN monterte akulatorer), mens det er trekt cat5 til bryteren i hvert rom. Pr. nå funker lysstyring ved at dimmere er styrt av trådløse z-wave brytere (Nodon Wall Switch). Klikk/kommando fra Nodon bryter sendes via Smartthings HUB og til Qubino DIN dimmer i sikringsskap. Dette fungerer OK, men det går til tider noe tregt. Derfor vil jeg gjerne forsøke med direkte assosiasjon mellom bryter og dimme akulator (dvs. utenom HUB), men finner det vanskelig å finne gode guider på dette. Har noen her en god guide eller kan hjelpe?? Som sagt er det disse enhetene jeg har: - https://www.tronika.no/no/lysstyring/961-dimmer-zmnhsd1.html?search_query=qubino&results=19 - https://www.tronika.no/no/zwave-kontrollere/848-veggkontroller-cws-3-1.html?search_query=nodon&results=13
×