Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Aviatorpaal

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Aviatorpaal sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Ett år inn
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nei, den fungerer fortsatt ikke med scener. elendig support også, så de produktene kan ikke anbefales 😃
  2. Hei! Har noen flashet Tibber Pulse KM (basert på en ESP32-S2-WROOM-1) med amsleser-firmware? Er det i det hele tatt mulig? Jeg kjenner ikke med sikkerhet pinout på Pulse KM eller datterkortet, men setter stor pris på om noen har erfaring med dette og vil dele 😁 Jeg har en slik og ønsker å flashe den med den nydelige firmwaren amsleser har laget (takk!)
  3. Kan en flashe en Tibber Pulse KM med amsleser-firmware? Har noen gjort dette med suksess før, og har dokumentert? Den er basert på en ESP32-S2-WROOM-1 med ekstern antenne, kondensator og et lite datterkort til LED og reset-knapp.
  4. Takk til alle som har bidratt for å få disse til å fungere så smooth i Home Assistant! Er det noen andre som har problemer med å sette parameter 9 til 0 (power metering)? Jeg får ikke satt parameteret (Parameter 9 set failed) uansett om jeg gjør det via menyen i Z-Wave JS eller forsøker å sette parameter manuelt. Hvor starter man å feilsøke? Jeg har kontaktet Thermofloor og etterspurt en firmware som respekterer dette parameteret.
  5. Enig. Takk - supert! Håper du kommer noen vei 😊
  6. Q-Light har elendig support. Jeg har sendt e-poster og ringt til flere der, men ingen svarer på spørsmålene mine, og det er ingen vilje til å hjelpe. Skal aldri kjøpe et produkt fra dem igjen.
  7. I Z-Wave nettverket har jeg mange Heatit Z-Dim, flere av disse har jeg programmert til å ha "alternative funksjoner" slik som å starte ventilasjon, lukke zip-screens, bytte hjem-modus eller dimme hele leiligheten. Den nye 2-polte dimmeren fra Q-Light får jeg derimot ikke programmert til å sende en "central scene notification" til Z-Wave controlleren (se skjermdump fra debug menyen i Home Assistant hvor en av Heatit dimmerne rapporterer ved dobbeltklikk. Det eneste som skjer når jeg dobbelklikker eller 5x-klikker på dimmeren er at den selv bytter scene og dermed også lysstyrke. Q-Light spesifiserer at dette er et produkt som støtter "Central Scene activation", men har ingenting i sin dokumentasjon om hvordan dette aktiveres. Z-Wave alliansen sin produktinfoside Q-Light produktside Manual Er det noe jeg ikke forstår, eller har Q-Light ikke implementert denne funksjonen på riktig måte?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.