Gå til innhold
 • Bli medlem

oevensen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om oevensen

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

478 profilvisninger
 1. Hei Jeg får ikke oppgradert til Tibberseer 0.0.1.6. 0.0.0.9 som jeg hadde før fungerer, men når jeg laster ned nyeste versjon og trykker erstatt alt etter jeg har lagt den i HS3 mappen, så prøver den å åpne filen før jeg får melding om at plugin har sluttet å virker og at programmet lukkes. Prøver jeg å laste tilbake til 0.0.0.9 så virker det. Finner ikke ut hva som er galt. Har en pulse modul jeg gjerne vil ha inn. Noen som kan hjelpe meg?
 2. Ja det er dette jeg mener også, føles bedre når kameraet er tildekt eller vridd vekk.
 3. Ok, hadde håpet det var noe litt mer ferdig. Men skal sjekke det ut, takker.
 4. Hei Jeg har Nest hello og Nest røykdetektor er. Ønsker derfor å fortsette med Nest når jeg skal kjøpe kamera for stuen. Utfordringen er at jeg ikke ønsker et kamera som stirrer på meg når jeg er hjemme, dette kunne jo enkelt vært unngått hvis Nest hadde hatt kamera som kunne rotert. Da kunne det automatisk rotert inn mot veggen feks når jeg er hjemme. Finnes det en roterende base som jeg kan sette kameraet på eller noe som kan dekke linsen automatisk og styres via zwave/zigbee?
 5. Oki, da tar jeg sjansen😀
 6. Hei, skal montere en Ipad på veggen og lurer på om det er et problem å ha konstant ladi g eller jeg må montere en bryter som regulerer ladingen. Om det har noe å si så er det en 12,9pro 2 gen med 12W ladeuttak.
 7. Testet nettopp med å ta en restart på maskinen, men da fungerte det. Tok av på pc knappen og da fungerte det også. Vet ikke hvorfor, kan jo ikke være forskjell fra strømbrudd eller å ta av på bryter vel? Får teste litt videre...
 8. Hei, har i dag problemer med at deconz zigbee faller ut hvis PCen starter på nytt. Har fått til at programmet starter med Start up delay, men virker som produktene ikke kommuiserer etter start. Noen som har en måte å få alt til å starte opp å virke etter omstart?
 9. Jeg har ikke så god kunnskap innen dette. Men får lese meg opp hvis det ender med et kina brett fra ukjent leverandør. Kan se etter de merkene og se hva som finnes.
 10. Ok, så ikke anbefalt med andre ord😁
 11. Hei, jeg ønsker å kjøpe et Android nettbrett for veggmontering som er større enn 10". Gjerne 15". Ønsker i utgangspunktet ikke en touch pc skjerm. Det er lite av dette på markedet, finner endel på Alibaba. Noen som har erfaringer på nettbrett fra Alibaba?
 12. Jeg fikk kun bilde hvis jeg brukte text boks, ikke image boks. Prøvd med flere URL linker også. Kommer rett på live stream hvis jeg kopierer samme linken i nettleser. Men skal prøve litt mer i kveld, skulle jo ikke være noe hokus pokus.
 13. Jeg ønsker å kjøre en live stream, men hvor limer du inn den linken? I et text dokument eller image? Jeg fikk ikke det til på noen av de. Har du en liten beskrivelse på oppsettet i Hstouch?
 14. Hello Har et liten utfordring. Jeg ønsker å vise live stream bilde fra Nest Hello når noen ringer på døren. Tenker en pop up i hstouch slik at jeg kan ha knapper i bilde for å låse opp døren også. Har nest plugin, men den kan bare ta en snap shot. Kan ifram brukes?
 15. Jeg lastet et annet prosjekt og der virker oppdateringen som den skal. Lastet så tilbake det prosjektet som jeg har problemer med, men nå virket det plutselig. Har ikke gjort noen endringer. Men da ser det ut til å ha løst seg hvertfall.
×
×
 • Opprett ny...