Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Jorg80

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Futurehome

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jorg80 sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei igjen og takk for nyttig info. Nå har jeg endelig fått satt opp et par rom. Jeg får egentlig appen til å lystre bedre enn multihjulet. Temperaturen ser ut som den fungerer greit, mens lyset skur seg av igjen nesten hver gang jeg skrur det på via multihjulet. Fungerer det stabilt hos deg?
  2. Hei igjen, og takk for svar. Jeg får opp og lagt inn rett parametre og gruppe, men lysfunksonen svarer verken på bryter eller i app. Litt usikker på om jeg har paret / lagt til dimmermodul for lys. Jeg har kun resatt multihjulet, og paret det mot futurehome. Da er det kun temperatur og Central Scene Mode som er tilgjengelig. Jeg får endret dette til lys og temeratur i både app og i display, men får ikke lyset til å respondere. Hvordan parer / legger man til dimmermodul for lys særskilt i tillegg?
  3. Jeg får nå temperaturdelen på multihjulet til å fungere mot futurehome ved å resette dette først, men da forsvinner lysfunksjonen. Den klarer jeg ikke programmere inn på nytt. Fikk du til dette? Jeg klarer å få multihjuldisplayet til å vise inntil 4 lysbryterfunksjoner + temperatur, men ingen av disse responderer mot lyset. De samme vises også i appen, men ingen av disse responderer heller.
  4. Dette er veldig interessant. Betryggende å høre at det går. Kunne du delt hvordan dette ble utført i praksis?
  5. Takk for svar, Jeg har en FutureHome-hub, så da er det vel fornuftig å benytte den. Den kan også integrere ID-Lock dørlås, noe som var grunnen til innkjøpet. Noen som vet hvordan dette i praksis integreres i FutureHome-systemet? Finnes det en link til fremgangsmåte etc? All hjelp mottas med stor takk. Har sett litt på siden, men finner ikke så mye svar. Er det f.eks. mulig å integrere ventilasjonssystemet også?
  6. Hei, Jeg mottok følgende e-post fra Lyse Energi 30.05.2022; Smarthus-tjenesten din avsluttes Vår underleverandør av styringstjenester har besluttet å legge ned sin virksomhet knyttet til smarthus. Som følge av dette, ser vi oss nødt til å avvikle smarthus-tjenesten vår fra 1. november 2022. For deg som kunde vil det si at smartstyring av lys og varme via app eller inne-display vil slutte å fungere. Frem til 1. novemberfungerer tjenesten som i dag, men vi stopper all fakturering allerede nå. Det betyr at du beholder tjenesten kostnadsfritt ut avtaleperioden. Jeg har et fullverdig Smartly-system, og syntes det er svært dårlig at de ikke engang kan opprettholde en app for styring av systemet. Systemet ble valgt og installert i 2016 som det eneste som på den tiden hadde integrert dørmiljø (samarbeid med Nordan) og integret ventialsjon (samarbeid med Villavent/Systemair). I løpet av tiden har tjenestene forsvunnet en etter en, jevning frem til nå. Nordan skiftet kostnadsfritt min smartdør i 2019, og jeg mistet da de tjenestene denne hadde. Døren fungerte for øvrig utmerket frem til tjenestene ble sluttet å drifte. All honnør til Nordan, som gjorde det beste ut av sannsynligvis en frusterende situasjon for de. Etter en app-oppdatering fra Smartly i samme periode som smartdørsamarbeid med Nordan ble avsluttet, var plutselig integrasjonen mot Villavent/Systemair borte. Jeg vil vurdere mine muligheter vedr. erstatning fra Lyse, så ta gjerne kontakt dersom du er i samme situasjon. Problemet her er at Lyse er frekke nok til å kaste Elektrikerselskapet som installerte systemet under bussen, istedet for å ta ansvar selv! Spørsmålet mitt er om noen her vet hvilke muligheter som finnes, og som i så fall virker best mot Smartly-systemet. Eventuelt hvilket system som fungerer mot de øvrige komponentene jeg har, ID-Lock lås for ytterdør og ventilasjonssytem fra Villavent/Systemair. Smartly skal visstnok bruke Z-Wave-protokoll, så det er vel andre muligheter antar jeg. På forhånd takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.