Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Okka1975

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Domoticz
    Fibaro Home Center
    Futurehome
    Home Assistant
    HomeSeer
    Homey
    openHAB
    Sensio
    Z-Way
    Zipato
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Okka1975 sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, ja det fungerer bra. Eneste jeg ikke får til er at lysstyring ikke gir tilbakemelding til Futurehome, kun termostat funksjon snakker begge veier. Om jeg kjører en manuell Poll på hvert Multiwheel henter den riktig status for lys funksjon.
  2. Hei, om du har spotter ligger ofte dimmer modulen I et av hullene ved spotten, normally den som er nærmest bryter men da kan Jo variere. Er det en taklampe ligger dimmer normalt I takpunktet. For a re-sette dimmer modul er det en knapp som holdes inne I 15 sek sa kan du legge den til som vanlig. Det er flere typer men ser ut som på link: https://products.z-wavealliance.org/products/2859
  3. Hei, jeg har fått alt opp å gå. For å sette multiwheel I termostat og lysmodus for 1 funksjon må du under z-wave parameter på multiwheel bryter legge inn Oppsett= parameter-lengde-verdi 14- 1 - 3 kommer thermostat og dimmer på multiwheel. For å få lys til å virke regner jeg med du har paret / lagt til dimmer modul for lys, når denne er lagt inn må du under forbindelse linke lys funksjon på multiwheel til dimmer modul, du kan her bruke gruppe 1 eller 2.
  4. Etter en del lesning feiling og prøving har jeg nå fått alle smartly dimmere, bryrere og termostater (Se Devices) opp å gå mot futurehome. Smartly selv kunne ikke svare på noen ting eller om det I det Hele tatt var mulig. Men det gikk bra til slutt samt blir mye billigere da en kan fikse det meste selv om du vil gjøre forandringer.
  5. Dette blir for dumt og virker veldig amatørmessig fra Lyse som konsern. Ser og forstår at smartly ikke er driftet som en "normal" butikk men de kunne I det minste kommet med et alternativ som en kan koble til og integrere. Meg inkludert vil jeg tro det er mange som har innvestert mye ekstra penger for kort tid siden. Appen burde virket videre men uten support, men at det kan åpnes opp for at andre kan komme Inn og feilsøke om nødvendig.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.