Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Arve Bjørnerud

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Arve Bjørnerud

  1. Hei Christian. Det vet jeg ikke hvordan man sette opp. Vi bruker ren streaming til alt (Hbo, Disney+ osv). Så TV går kun over internett for oss.
  2. Å sette opp Omada mot Eidsiva Bredbånd / Altibox var lattelig enkelt. Se screenshot. Plugget fiber direkte inn i SFP port på ER7206 boksen fra TP-Link. Skrev in 102 på VLAN også dupliserte MAC addressen til router som ble levert av Altibox
  3. Jeg har bestilt en TR-ER7206 router boks nå. Gir oppdatering her på om jeg får den ut på Eidsiva nett / Altiboks nett med fiber direkte tilkoblet router.
  4. Jeg har en pfSense boks i dag, som bruker mediakonverter (fiber til ethernet). Måtte sette opp VLAN 102 på pfSense boksen (ref side 9, post av JohnPoho her: https://freak.no/forum/showthread.php?p=3681812). Lurte på om det var noen som har gjort det samme på TP-Link sin Omada router (TR-ER7206)
  5. @calamity, hvordan gikk dette? Fikk du satt opp ER7206 mot altibox? Vurder dette selv, derfor jeg lurer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.