Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Fredleif

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Oppføring-kommentarer skrevet av Fredleif

  1. Du har et poeng; min erfaring var med bruk av Arduino IDE. Jeg har forresten nylig fått til en Esphome-enhet med enkel funksjon, det ble ikke så rett fram som det beskrives. Iallfall greide jeg å ramle i noen fallgruver. Hvis det er av interesse kan jeg lage oppskrift på en av måtene å komme i gang 😊

    • Like 1
  2. ESP32 er fin til masse artig rart 🙂 Har prøvd den til et par vettuge applikasjoner, skal prøve å få tid til å legge inn disse her. Det fins moduler i flere størrelser, de minste kan være greie til enkle funksjoner med få IO.

    Verdt å merke seg: Den har både Blåtann og WiFi, men kun en kan brukes om gangen(!). (Begrensning i bibliotekene). Og mange av IOpinnene er okkupert eller må brukes med omhu, se fex her: https://randomnerdtutorials.com/esp32-pinout-reference-gpios/

     

    Jeg ser du nevner Kjell.com som leverandør av noe av det over. Det fins et par andre, elkim.no/  som jeg har brukt, samt https://hushagehobby.no/butikk/ (som jeg ikke har prøvd). Muligens flere også?

    Og så er det verdt å tenke på sluttsummen når man bestiller fra utlandet nå, ikke bare frakt og moms men også minst 45,- til Posten for å behandle toll & moms. Bestilte en dose ledende lim til $1,50 fra AliExpress, pluss frakt kom det på kr35,- Og via Posten, moms kr 3,- og gebyr kr 45 -totalt kr83. 

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.