Gå til innhold
 • Bli medlem

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Teza

  Hjelp med nytt oppsett av HS3

  Har resatt en Fibaro veggplugg til fabrikkinstillinger. La til noden med "Add/Include a Node" og ved å feste UZB1 på den, og som antatt oppdateres ingen av verdiene . Assiociations manglet på root device. Kjørte "Update" under Associations og fikk opp alle 3 gruppene. Under "Functions" har jeg kjørt "Optimize", "Full Optimize" og "Audit This Node". Det er mulig å slå noden av og på med Switch, men ingen verdier oppdateres. Har gått inn på "Node Informations" og får opp følgende informasjon: Hos de av dere hvor Fibaro Wall Plug fungerer, kommer det opp nen polling i dette bildet?
 3. hulkhaugen

  Tibber i Home Assistant

  Måler ID ble hentet automatisk, men finner det ikke igjen i appen nå. Byttet til Tibber i dag, så kontoen min er nok ikke aktiv hos de enda. Men jeg kunne få opp strømpris etc i Tibber appen og på API siden deres. Vet ikke hvilken data HA henter fra Tibber, men forventet å få inn strømpris og noe sånt allerede nå da det dukker opp på Tibber sitt developer nettsted.
 4. Kan det være 1.8? Kjøpte denne i helga faktisk...
 5. Hvilken firmware har du på enheten? Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Tja, HEATIT rapporterer jo ikke ON/OFF en gang..... Eller? Ihvertfall ikke hos meg... R
 7. hkmod25

  Hjelp med nytt oppsett av HS3

  Så lenge nesten alle moderne Z-Wave enheter er passelig "kompliserte" så må de alltid legges i nettverket via "Add/Include a Node" Menu i HomeSeer. Om du brukte før Aeotec stick som en "Inclusion Controller" (dvs. frakoblet fra PCen) så dette kan bli forklaring på problemmer som du hadde...
 8. Mastiff

  IDlock 150 z-wave modul

  Takk! Den må jeg da kunne endre så den funker med MQTT. Jeg ser forresten at batteri nivået på Varta-batteriene jeg satte inn rett før helga, er på 80 %. Men det er jo ikke en nøyaktig avlesning, som du også har funnet ut.
 9. yrune

  IDlock 150 z-wave modul

  istedefor å lage masse sensorer bruker jeg denne: https://www.hjemmeautomasjon.no/forums/topic/3481-enkel-varslingsystem-for-lavt-batteri/
 10. Mastiff

  IDlock 150 z-wave modul

  Hvordan sjekker du forresten batterinivået? Går du inn på enheten på GUI-en og ser på det der, eller har du laget en snedig greie som viser det på en annen måte?
 11. Teza

  Hjelp med nytt oppsett av HS3

  Var inne på denne tanken selv, og lette etter det forskjellige settingene. Dog å endre på 101 roter det til med følgende under settings, og gjør at begge hukes av: Ettersom verdiene har fungert tidligere, resatte jeg UZB1 til fabrikkinnstillinger på nytt. Ettersom jeg nå har installert på en laptop, er det nå mulig å feste UZB1 på noden som skal legges til. (Pritt multi tack fra Henkel er kjekt å ha) La til Aeotec ZW078 på nytt med "Add/Include a Node" og nå ser det ut til at alle verdiene oppdateres som de skal (uten å polle). Vet ikke hva som gjør dette, men på nettet sier mange at noder som skal kunne bruke secure, må være så nær Z-wave interface som mulig.
 12. I dag
 13. Hei Jeg trenger litt dytt i riktig retning, da det er noe ikke jeg klarer å finne ut av. Jeg har laget et skript oppgir nåværende forbruk på vannbåren gulvvarme. (Jeg har trykkregulert pumpe og kan derfår oppgi fast liter pr min til de som lurte) Sub Main(Byval params as Object) 'Biblotek hs.SetDeviceValueByRef(1576, (1.162*(hs.DeviceValueEx(415)/255*1.8*60*(hs.DeviceValueEx(188)-hs.DeviceValueEx(189)))), True) 'Stue hs.SetDeviceValueByRef(1578, (1.162*(hs.DeviceValueEx(417)/255*1.2*60*(hs.DeviceValueEx(188)-hs.DeviceValueEx(189)))), True) 'Kjøkken hs.SetDeviceValueByRef(1579, (1.162*(hs.DeviceValueEx(416)/255*4.7*60*(hs.DeviceValueEx(188)-hs.DeviceValueEx(189)))), True) 'Kontor hs.SetDeviceValueByRef(1580, (1.162*(hs.DeviceValueEx(418)/255*2.8*60*(hs.DeviceValueEx(188)-hs.DeviceValueEx(189)))), True) 'Bad 1. etg hs.SetDeviceValueByRef(1581, (1.162*(hs.DeviceValueEx(419)/255*1.4*60*(hs.DeviceValueEx(188)-hs.DeviceValueEx(189)))), True) 'Gang hs.SetDeviceValueByRef(1582, (1.162*(hs.DeviceValueEx(420)/255*3.6*60*(hs.DeviceValueEx(188)-hs.DeviceValueEx(189)))), True) 'Sum alle kurser hs.SetDeviceValueByRef(1583, (hs.DeviceValueEx(1578)+hs.DeviceValueEx(1580)+hs.DeviceValueEx(1579)+hs.DeviceValueEx(1582)+hs.DeviceValueEx(1576)+hs.DeviceValueEx(1581)), True) End Sub Det jeg nå ønsker er at jeg kan se totalt i dag, i går, denne uken osv. Tusen takk for et flott forum.
 14. ZoRaC

  Krav til bryter smartlys

  Tror den må kjøpes - er vel beskrevet i NEK, tror jeg. Det er lettere å lenke til hva du har lov til: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/
 15. madsun

  Krav til bryter smartlys

  Hvor kan man lese disse forskriftene?
 16. csaether

  Heatit Z-DIN 616

  På bildet ser man devicene som ble opprettet. Jeg har endret navn på de 6 nederste. Disse het opprinnelig Switch 1-6.
 17. Vistabella

  Z-wave sensorer for SPA bad?

  Kanskje en av disse: https://www.amazon.com/pHin-Wi-Fi-Enabled-Smart-Monitor-HPR1710/dp/B073D4CKZS eller https://mysutro.com Wifi dog, og så var det ting som flyter rundt i spaen da..
 18. Archos

  Tibber i Home Assistant

  Får du opp pris i Tibber appen? Jeg måtte legge til min målerid manuelt i appen, da virket det i Homeassistant. Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
 19. ZoRaC

  Off Topic-tråden

  Det kan hende - her er det ingen PC tilkoblet i det hele tatt...
 20. Mastiff

  IDlock 150 z-wave modul

  Bra, da funker det altså. Men Smart Things bruker ikke Open Z-Wave, som Hass og HS. Men når HS-folket trenger noe, har de en tendens til å gå amok fram til de får det.
 21. ChristerSG

  Tibber plugin - Hva ønsker du deg?

  Mye bra her! Ser Pulse er nevnt, så slenger meg på den. Er ikke så dreven i Homeseer enda, men ser jo fordeler med at man kan få inn totalforbruk og eventuelle sammenstillinger med forbruk fra alle enheter i en graf. Jeg ser også at Tibber lister opp Heatit sine termostater direkte i appen sin hvis man bruker Futurehome. Hvordan er muligheten for at denne pluginen også kan sende slik type data tilbake? Kan man potensielt gi Tibber direkte tilgang til hver enkelt termostat og la disse AI'ene dems gjøre jobben for seg? Jo mer samspill i begge retninger jo bedre tenker jeg. F.eks lese av om Tibber er satt i Ferie-modus oss og oppdatere Homeseer til samme status og motsatt. EDIT: Hadde jeg lest roadmapen til Tibber så hadde jeg sett at disse punktene allerede lå der, så er vel ikke så mye man får gjort før de får det på plass, men veldig lovende at de også gir tilgang til disse funksjonene. Access to our AI for heat control: self learning schedules and adaptive heating plans Virtual devices: create your own “bubbles” in the Tibber app
 22. yrune

  IDlock 150 z-wave modul

  https://www.hjemmeautomasjon.no/forums/topic/1850-id-lock-v2/?do=findComment&comment=44804
 23. Mastiff

  IDlock 150 z-wave modul

  Så du har faktisk hørt at det funker i andre systemer? I så fall er det jo tydeligvis XML-fila som er problemet, ja. Homeseer bruker vel også Open Z-Wave, så vidt jeg husker. @Moskus vet du noe om det funker der? Jeg så du hadde tenkt å kjøpe en ID Lock.
 24. yrune

  IDlock 150 z-wave modul

  Det virker jo åpenbart i andre systemer, har bare prøvd litt forskjellige code posisjoner, men den blir bare nullstilt etter får sekunder. Spørs om ikke ozw xml fila må bli mer komplett.
 25. Mastiff

  IDlock 150 z-wave modul

  Kjipt. Det ville jo være den beste greia å bruke dette til, bortsett fra selve låsingen og opplåsingen.
 26. yrune

  IDlock 150 z-wave modul

  Klarer ikke å legge inn koder via HASS. Har endret kode på låsen, men det blir heller ikke oppdatert i HASS
 27. Mastiff

  IDlock 150 z-wave modul

  Har du prøvd å legge til koder etter at greia var paret? Kanskje de da vil komme inn? Eller må man faktisk bruke Z-Wave-systemet for å legge inn koden hvis det skal funke?
 1. Last inn mer aktivitet
×