Gå til innhold
 • Bli medlem

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Godot

  HDMI matrix

  I TV-benken min så har jeg akkurat nå en 3-veis HDMI-switch og en HDMI-splitter til 2 utganger, som jeg bruker til å få signal på TV, prosjektør, og via switchens optiske utgang, også lyd til hodetelefoner eller Sonos lydplanke. Etter tordenvær for et par uker siden virker det som om splitteren døde, og i stedet for ny kunne jeg heller tenkt meg en matrise. Denne fra Kjell virker jo lovende, fordelen med å kjøpe fra de er at de er greie på å bytte hvis det ikke funker. Denne har jo ikke RS232, men det opplegget jeg hadde funket fint å styre fra Harmony. Kanskje det kan være løsning for Actibus også? Gi folk en instruks om hvor de skal trykke på én fjernkontroll som setter i gang alt som trengs. MEN den fra Kjell er ikke tilgjengelig før om 3 uker eller så. Noen som vet om noe lignende som er kjøpbart i Norge nå? (Merk at den optiske utgangen er det som ikke finnes i de fleste andre jeg har sett)
 3. I dag
 4. Måtte du "avpare" enheten fra Hass, eller trengte du ikke gjøre noen endringer der?
 5. Glemte å rapportere tilbake, men oppdateringen gikk greit. Ny funksjonalitet er begrenset/ubenyttet, så er mest for "gøy" (hvis man liker selvpinig.)
 6. Er det forresten noe måte å få loggen til å vise informasjon om hvem som låste opp?
 7. Da står det User Code 2. Du skal la det stå som det er. 6060 som offset var på gammel versjon. På ny versjon er det ny nummerering.
 8. Den har lært signalet av den andre lampa på et tidspunkt, sannsynligvis. Nei. Styres den som en egen enhet eller ikke?
 9. Prøver fortsatt å få liv i de gamle dimmerne mine her inntil jeg får kjøpt noe nytt, så nå har jeg flere spørsmål. Når jeg skrur på lyset på loftstua så styrer jeg også lyset på CMR101 som jeg bare har koblet til ei gammel lampe for å teste. Så nå styres den både som en egen enhet, men også når jeg prøver å styre en annen lampe. Hvordan er det mulig? Men i tillegg så vil ikke det lyset jeg egentlig prøver å styre, reagere(if that makes sense).
 10. Fungerer denne pluginen med Yale Smart Hub også?
 11. Har endelig fått meg IDlock. Monterte og inkluderte forrige uke med firmware 1.4.9. Har også en "clean" Homeseer, da jeg starter fra scratch i nytt hus. Montering, oppsett og inkludering har gått fint. I og med at jeg fikk på litt andre (flere) verdier under Access Control Notification enn det som er vist i første post, deler jeg den her. Har ikke fått sjekka om alt dette stemmer. Er det 6060-6084 som er korrekt for User Code Keypad Unlock Operation og 6060 som Value Offset? Det ser ut som at det vises riktig hos meg med de innstillingene jeg har: Access Control Notification:
 12. Det kommer nok litt an på hvor stort datautvalg du har. Her har du nok litt å tjene på å kutte ned på antall målepunkter i beregningen, og heller se stigningen for hver bølge. Ut fra de dataene du har vist her hadde jeg gjort noe á la: HVIS temp > -10 grader OG stigning = positiv SÅ send alarm. der stigningen beregnes for siste 10 datapunkter eller så.
 13. ser ut til at de ligger som støttet enhet fra versjon 2.5.67 hos conbee faktisk:) Support Develco smoke detector #1534 men helt hvilke muligheter den har finner jeg ikke ut så mye om. å få varselet om brann er vel naturlig men om det kan stoppes og lokaliseres vet jeg ikke. Ei ikke helt sikker på hvordan denne er seriekoblet? alt via zigbee?
 14. Jeg får se hvor langt jeg kommer. Dette er bare ment som en overvåkning som skal gi en indikasjon når det kan være mulig problem med tining i fryseren. Inntil videre gir iallefall Fit.Line alt for mange feil.
 15. Jeg måtte alltid taste to ganger på danapad (eller taste veldig sakte). Med siste firmware er den dønn stabil og låser alltid opp på første forsøk. Ta kontakt med support - de er raske til å svare.
 16. autokass, min Danapad fungerte veldig bra i noen måneder, men har nå litt av de samme symptomene. Virker som ikke den klarer å ta i mot alle trykk, slik at den feiltolker alt som kommer inn. Jeg har en support-sak gående med DanaLock rundt dette nå. Kan oppdatere med hva vi ender med der. Har hatt noe lignende problem tidligere, da tok jeg bare batteri ut og inn igjen, som fungerte da, men ikke nå lenger.
 17. Er det noen som vet om man kan få tak i en EU-variant av denne? https://www.amazon.com/Ecolink-Wireless-Detector-existing-FF-ZWAVE5-ECO/dp/B071Z8NM8N Jeg skulle gjerne ha hatt en enkel sak jeg kunne ha plassert i nærheten av en røykvarsler, slik at den kan gi Z-wave-nettverket beskjed om lydnivået overstiger, si 85 dB. Jeg vet at en mulig vei er Netatmo + IFTT, men det blir litt mange ledd + at jeg vil ha en enhet som kan plasseres helt inntil en røykvarsler.
 18. Jeg har den eldre versjonen av den Popp-bryteren. Den fungerer fint på terrassevarmeren, men jeg kan prøve den med en svak LED-pære. Jeg tror imidlertid ikke den bryter begge polene den heller.
 19. Sagtann er nok nærmere enn sinus, men likevel rett før så nært at du kan kjøre FFT på det for å finne varme/kjøle-syklusen i Hz.
 20. Så det er det som er grunnen, at kontakten egentlig er for dårlig for led lys, den virket sikkert bra når den ble laget en den gangen det ikke ble brukt led lys på få watt. Er det noen som isåfall vet om "popp ip44" ( https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/smarte-hjem/z-wave/fjernstrombryter/popp-utendorsbryter-z-wave-p51352 ) er bedre? den er iallefall z-wave pluss men den er stor....
 21. Aha, det var jeg ikke klar over. Da er du nok inne på årsaken til problemet ja.
 22. Mener ConBee/deCONZ støtter andre røykvarslere, så det burde være mulig å få på plass støtte for disse også.
 23. Nytt kjøkken skal være et ryddig kjøkken. Brødristeren bor nå i brødskuffen. Elektrikeren har lagt stikkontakt bak skuffen (samme løsning på badet også, til bl.a. elektriske tannbørster). Men det har vært en teoretisk fare for at brødristeren kan bli satt på med skuffen igjen (f.eks. man hiver brødskivene ned i risteren og lukker skuffen), men ikke nå lenger! Magnetbryter direkte assosiert til reléet:
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...