Gå til innhold
 • Bli medlem

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Ronny

  Koble med Foscam

  Ikke MyFoscam konto. Lokal bruker direkte i kameraet. Så vidt jeg har lest så støttes ikke denne funksjonen i alle Foscam modeller, så hvilken modell har du ?
 3. GeneralVirus

  Koble med Foscam

  Har du ip whitelist aktivert?
 4. Sture00

  Hvem kan bruke Tibber pulse?

  Så det burde gå greit å bare koble ut den? Er ikke det boksen lyse bruker til å hente ut mitt forbruk på timebasis? Og er det rj45 pulse boksen til tibber bruker?
 5. Baron

  Koble med Foscam

  Logger du inn med brukernavnet til hvert enkelt kamera, eller brukernavnet du har til kontoen på myfoscam?
 6. I dag
 7. mk1 black limited

  Batterifri sensor, ja takk!

  Jada, nå var det ikke BT-delen som var det mest interessante her da vøttø
 8. bjornepappa

  Program til å styre server

  Eg bruker Teamviewer, gratis og bra. Får det også som App - litt tungvindt, men fungerer.
 9. Baron

  Koble med Foscam

  helvete ass[, f[r same feilen selv med nytt passord
 10. Har i dag testet og integrert ID-Lock 150 på Rasberry PI med Z-wave kontroller. Importert låsefunksjon til Sensio. Funnet i orden! Montering i garasjedør i morgen 🙂 Styring fra app eller Google Home.
 11. oevensen

  Prosedyre ved inkludering z wave

  Kan jo informere om at jeg nå har flyttet server fra hjørne i 1etg på huset til sentralt i 2 etg. Nå fikk jeg lagt til fibaro dimmere jeg hadde problemer med umiddelbart. Så det gjorde susen.
 12. iluvatar

  Styre balansert ventilasjon, flexit CI60

  Jeg benyttet meg av denne, men brukte Wemos D1 mini pro over wifi og styrer via mqtt. Fungerer kjempe bra! Men nå lurer jeg på om noen av dere som bruker denne metoden med releer/arduino/esp som har funnet en måte å styre tilleggsvarme på? I følge manualen er jo P5-11 digital inngang for TMP - Ettervarme AV/PÅ, men om jeg kobler noe til her får jeg bare alarm under oppstart og flexitenheten vil ikke starte skikkelig. Noen tips?
 13. Ronny

  Koble med Foscam

  https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=190439&page=6 Lag deg en bruker til i Foscam og test med den. test fra Nettleser, (Chrome, IE Edge, Safari, Firefox). Eller annet som måtte passe
 14. Moskus

  Koble med Foscam

  ... hvor?
 15. Ronny

  Koble med Foscam

  Hva slags Foscam modell har du ? Husker jeg erfarte at Foscam ikke liker spesialtegn i passord. F.eks passord med % i seg.
 16. Moskus

  Trenger starthjelp på GitHub

  Jeg har brukt Subversion i maaange år, men har aldri brukt kommandoverktøy for det.
 17. Ronny

  HomeSeer-skolen #8: HStouch

  Takk. Siste stedet jeg tenkte på å lete var i hjelpefilene... 😀
 18. Moskus

  HomeSeer-skolen #8: HStouch

  Scripting. http://help.homeseer.com/help/HS3/static/#.scripting
 19. Moskus

  Hvem kan bruke Tibber pulse?

  Ja, Smartly-boksen bruker allerede HAN-porten. Be Lyse komme og fjerne den (eller slå den med en hammer (på egen risiko)).
 20. Baron

  Koble med Foscam

  Dette fikk jeg kasta tilbake da når jeg prøvde eneste som kom opp <CGI_Result> <result>-2</result> </CGI_Result>
 21. StenO

  Trenger starthjelp på GitHub

  Denne var knallgod! Anbefaler å starte med første del da!
 22. Har ikke testet selv (nødvendig hardware på vei i posten), men det skal være mulig å lage støtte for ukjente enheter selv. For min del ser jeg ikke for meg at det kommer til å erstatte deConz og JowiHue plugin i HomeSeer. Men fungerer det greit for meg kommer jeg nok til å bruke zigbee2mqtt til ting som ikke er lys. Sent from my iPad using Tapatalk
 23. PerH

  Google Home og Hass

  Problemet var nok at jeg prøvde for tidlig, når jeg logget inn nå kunne jeg velge alle enhetene i romconfig. Alt iorden. ☺ "synkroniser mine enheter" funket fint her.. Neste issue er at jeg ikke finner "rutiner" i appen, men det har jo ikke noe med hass å gjøre.. Et screenshot om hvor jeg finner det hadde likevel blitt satt pris på. ☺
 24. Tor-Erik

  Trenger starthjelp på GitHub

  Personlig har jeg liten tro på å lære seg Git kun med kommandolinje, spesielt om man ikke har noen erfaring med kildekodekontroll fra før. Med kommandolinje er det ikke nødvendigvis så lett å få oversikt over alt som foregår. En kombinasjon av et GUI verktøy og kommandolinje tror jeg er den enkleste måten å komme igang med og lære Git. Sent from my iPad using Tapatalk
 25. Ronny

  Koble med Foscam

  Jeg har også Foscam. De fungerer stort sett bra med god kvalitet. AutoDiscover fungerte fint før, men ikke nå lenger. Den finner kamera men viser ikke noe. Jeg har lagt det inn manuelt slik bildet viser, og da fungerer det fint med bilde - Også i HSTouch. Pan/Tilt har jeg ikke aktivert, da det ikke er så aktuelt for meg. Test URL i nettleser først, så ser du raskt om du får opp et bilde.
 26. Baron

  Koble med Foscam

  Takke være en svært god HomeSeer skolegang her på forum, har oppkobling gått veldig smertefritt en så lenge. Men, jeg har litt utfordring andre muligens har løst før meg. For å ikke gape for høyt, begynner jeg med mine utvendige kameraet fra foscam. Har en smule gadget-sykdom sammen med da litt fornuftig overvåkning av lager til firma osv så det har blitt en del av disse på tomta. Men jeg klarer ikke få disse inn i HS. Noen råd? Ser det er en auto add der men den gir meg ingenting..
 27. Erlend1963

  Trenger starthjelp på GitHub

  Helt feil, Frodes liste av kommandoer er helt grunnleggende Git og en god fremstilling av standard arbeidsflyt. Git (og andre som Mercurial) er kraftige verktøy som er blitt helt unnværlige når man arbeider med programmering, men det krever litt innsats å komme på innsiden av dem.
 1. Last inn mer aktivitet
×