Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

matski

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av matski

  1. Takk for forslag, VikingOy, og beklager manglende respons i helga. Jeg klarte ikke å finne en passende attributt i Dev Tools. Men jeg byttet i dag til Zigbee2MQTT og da får jeg opp fargetemperatur som en egen attributt (eller expose kanskje man kaller det i Z2M?) som kan brukes i automasjoner og knapper i lovelace. Har forstått at ZHA ikke gir like mange konfigurasjonsmuligheter som Z2M, så kanskje det bare er der det ligger.

  2. Hei,

     

    Jeg har kjøpt overnevnt dimmer på Elektroimportøren og ønsker å sette opp en automasjon som endrer fargetemperatur på downlightene som dimmer kontrollerer. Det er mulig å endre fargetemperaturen i HA med ZHA-integrasjonen når jeg klikker inn på device'n, men jeg ser ikke helt hvilken entity som faktisk styres når jeg endrer fargetemp ved å dra slideren under mellom 0% og 100%. Og følgelig skjønner jeg ikke helt hvordan jeg skal sette opp automasjonen som jeg ønsker. Er det noen som har en tanke?

    image.png.0a7847aa831b5d684b54799551964c3e.png

     

    Her er entities knyttet til dimmer spiseplass:

    image.thumb.png.6ece549bd5ec5acbbe8f7297ca80a2d6.png

  3. Fikk dere løst dette problemet? Vurderer Q-Light Zerodim Z-Wave nå siden det er den dimmeren elektriker vanligvis monterer, men blir ikke trygg på at de kan anvendes slik jeg håper i mitt HA-system. Kan dere på generelt grunnlag anbefale eller fraråde dimmerne deres?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.