Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

EliseBakken

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EliseBakken

  1. On 03/10/2022 at 09:30, RonaldWelch said:

    Jeg har også valgt å fikse overvåkningskamera fra dem da det er de beste jeg har funnet når det gjelder kvalitet og pris. De er superenkle å installere og de har forskjellige typer avhengig av akkurat hva en trenger dem til. Jeg har f.eks. et par forskjellige rundt huset, da dem har slike som kan spille inn video og lyd, og til og med batteri som lades med solpanel for de jeg har utendørs!
    Jeg er ingen "ekspert" sånn sett men etter å ha prøvd meg en del rundt over årene så anbefaler jeg dem strekt da det er av rimelige priser uten å ofre kvalitet eller pålitelighet.

    Dette ser ut til å være et gammelt innlegg der han forsøker å markedsføre kameraogsikkerhet.no.

  2. iPad, som mange andre moderne elektroniske enheter, kan lades ved hjelp av en USB-strømkilde som er koblet til en stikkontakt i veggen. Den standard USB-strømadapteren som følger med de fleste smarttelefoner og nettbrett, leverer vanligvis 1 ampere (1A) strøm, noe som er tilstrekkelig for å lade de fleste enheter, inkludert iPads.

     

    Det er ingenting spesielt med iPad som hindrer den i å bli ladet av en standard USB-strømkilde. Faktisk tilbyr Apple sin egen USB-strømadapter som er kompatibel med iPads og andre iOS-enheter. Det er imidlertid viktig å bruke en kvalitets-USB-kabel som kan håndtere den nødvendige strømmen og dataoverføringen.

     

    Hvis iPad Mini 3 og Air 2 ikke lades når de er koblet til stikkontakten ved hjelp av nye kabler. Du kan sjekke ut Soldfy.no. De har alle ladere og kabler du trenger.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.