Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Frode S

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frode S

  1. På 15.6.2019 den 19.35, tronde skrev:

    Firmware skal oppdateres sentralt uten at du gjør noe. De sluttet jo å sende ut testdata også før ELhub ble startet opp. Vent og se hva som skjer nå som de har bekreftet at den ikke var åpen.

    Da var den åpen :) når jeg kjører test_rx scriptet så spytter den ut timestamp bare, hvis jeg kjører aidon_test.py ser jeg mere vettuge data, ser hvor mange volt det er på L1 L2 L3 osv :) så da var det hvordan å ta steget videre å få det i noe mere pent oppsett. Om noen har noen gode tips i så måte ville jeg være meget takknemlig for det.

     

  2. 2 minutter siden, aleks skrev:

     

    Er veldig sikker på den er lukket. volt skal gå opp og ned relativt konstant

    Bare er usikker på hvor mange volt jeg bør se når jeg måler ? for med godviljen til kan jeg kansje tyde 0.11-0.17v  (måler med vanlig multimeter). De påstår den er åpnet men gir ingen utslag når jeg kobler USB-mbus modulen til (den uten kabel fra aliexpress tilkoblet PI lyset er på konstant på modulen)

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.