Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

tohusebo

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tohusebo

  1. 24 minutter siden, GuPen skrev:

     

    Tusen takk! Skal forske videre på dette når regnet setter inn igjen. Likte jo ferdigpakka til aeotec - men blir kanskje dyrt for når jeg trenger til to porter.

    Skjønner ikke helt bildet ditt enda - men kanskje det blir mer selvinnlysende når jeg får lest artikkelen

    Jeg kunne nok forklart det bildet litt bedre også 😊 det viser hvilken innganger på selve garasjeporten jeg koblet Shelly til. De ledningene som i vedlagt bilde heter doorbell wire. 

    F6FF2C1B-2DD3-4B40-B048-2C356075DE9D.jpeg

    • Like 1
  2. 10 timer siden, GuPen skrev:

    Hei Tor!

    Fant u en løsning på spørsmålet ditt? Har brukt noen kvelder på å sette opp Home Assitant nå - og ser garageportåpner som et potensiellt neste steg. Vi har en tendens til å glemme å lukke den, og har lyst å kunne sjekke via HA på telefonen min. Samtidig mistenker jeg at en nabo er i stand til å åpne garsjen min med sin fjernkontroll, og jeg vil ha en melding på telefonen min hvis porten plutselig går opp...

    Jeg har ikke funnet noen bruksanvisning/koblingskjema til portåpneren - men ser at samme åoner selges under forskjellige navn, jeg har samme åponer men den heter TREC.

     

    Gunnar 🙂

    Hei! 
    Jeg gikk for løsningen med en Shelly 1. Fulgte denne guiden: https://hometechhacker.com/make-your-own-smart-garage-door-opener-for-15/

     

    Koblet til garasjeportåpneren slik du ser på bildet 👍🏻

    0ECE7A43-4869-4730-A502-C1D0EFADAA1B.jpeg

  3. Takk for svar! Fibaro smart implant kan være en mulighet, men har ikke satt opp noe z-wave enda. 

    Shelly 1 med esphome ser spennende ut! Har en del esp8266 multisensorer med esphome. Esphome er genialt! Må jeg ha noe mer rele? Eller kan et esp8266 board holde for å trigge rele som er på garasjeportåpneren?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.