Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Marinius

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marinius

  1. 30 minutter siden, Måkemannen skrev:

    Dette måtte jeg google, maskin-til-maskinkommunikasjon altså. Er dette noe man får tak i fra "vanlige" tilbydere? Er ikke så teknisk av meg, og vil egentlig bare stappe inn et SIM kort og ta dette utstyret i bruk uten for mye dill. Takket være googlingen fant jeg ut at nettopp m2m dingser er noe av grunnen til at tilbyderne her i landet er litt lunkne til å ta ned 2G nettet, så det er jo godt nytt ihvertfall.

     

    Gå innom en Telenorbutikk / Telenor-forhandler, så fikser dem det :)

    Koster 29,- i mnd og er forøvrig ganske likt som et kontantkort ut av boksen. Koster normal takst for bruk, men fordelen i mine øyne er at dette får du fakturert på faktura - og du trenger aldri huske på å måtte fylle opp kontantkort. 

    Når/om du finner ut konkret hva du har behov for av trafikk, kan du også legge på pakker på m2m. Eksempelvis en fast datapakke på 10mb til 29,- i mnd. For en IOT enhet, kan det godt være dette er nok. Evt en talepakke eller MMS pakke. Som du forstår er m2m veldig tilpasningsdyktig 

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.