Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Lassepasse

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lassepasse

  1. 39 minutter siden, einaros skrev:

    Jeg kommer definitivt ikke til å kjøpe Gateway. Spesielt ikke nå som jeg uansett har dekodet protokollen, og skrevet integrasjon som gir samme funksjonalitet (med antagelig lavere responstid) fra feks en Raspberry Pi. Derfra er veien kort inn i Home-Assistant eller Homey, som er hva jeg primært bruker.

     

    44 minutter siden, asbjornu skrev:

    Vi har en diskusjon om dette på home-assistant.io som kan være verdt å kikke på. TL;DR så dukket det opp en versjon av SG LEDDim sin app som med engelsk språk hadde "Homekit"-valg under Smart Gateway-innstillingene, men som siden har forsvunnet. Så det er tydelig at SG jobber med dette, men de som ikke var av de heldige som fikk med seg denne muligheten i appen mens den var der, er dessverre uten denne muligheten nå.

     

    Jeg har dermed kjøpt SG Smart Gateway og har et fungerende HomeKit-oppsett hjemme, men kan ikke anbefale dette til noen andre da SG i ettertid har fjernet HomeKit-støtten (igjen).

    Hei, dette stemmer ikke med den SG gateway som jeg har. Man går på enhetsbehandling, velger gateway, så velger du den sectoren du styrer, (sector 1 i mitt tilfelle), og der står HomeKit koden. Jeg kjøpte min gateway for 2 mnd. siden.

    Jeg får ikke integrert SG opp mot Google Home, noen som vet noe om det?

     

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.