Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Gløppar

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gløppar

  1. På 9.10.2019 den 14.15, kebabkongen skrev:

     

    Jeg har akkurat vært gjennom en trøblete prosess med Heatit-termostater og Homey. Fant ut at problemet lå i at tilkoplingen av termostatene til Homey i sikker/usikker modus er utslagsgivende for kommunikasjonen med Homey. Løsningen lå i å 1) oppdatere Heatit-appen i Homey til Beta-versjon 2.4.0, 2) fjerne termostatene fra Homey (ved å sette termostat i søke-/inkluderingsmodus og trykke remove device i appen), 3) resette termostaten ved å holde midt- og høyreknappen inne i mer enn 20 sek, 4) inkludere termostaten på nytt i den nye Homey beta-appen. Siden jeg gjorde det har alle fungert som de skal og kommunikasjonen med Homey funker fint igjen. Vet ikke om ditt problem bunner i det samme som mitt, men det kan jo være verdt et forsøk. Se denne tråden for ytterligere detaljer.

    Får du riktig effektmåling fra Heat-it termostater i Homey? Hos meg vises bare en veldig lav verdi, også når termostaten er på. Det står at Homey anslår enhetens energiforbruk , åpenbart ikke på en veldig bra måte. Har zterm 3.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.