Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Stian Rossland

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stian Rossland

  1. BOK skrev (12 minutter siden):

    Heisann,

     

    jeg koblet opp min Fibaro Smart Implant til Hörmann portåpneren og Homey styrer den fint, også bruker jeg en Fibaro "The button" til å åpne/lukke (knappen er innomhus og enkel tilgjengelig før man går ut døra).  Jeg har en såkalt rulleport, så å montere en sensor på den for å avgjøre om den er lukket eller ikke har så langt ikke gitt noen gode frukter.  Jeg har forsøkt med de flate sensorene fra Strips Guard.  Det fungerer litt, men pga porten min sin natur holder det ikke så lenge siden sensoren blir eksponert under porten, altså lett tilgjengelig for å bli sparket bort når porten er åpen.  Her skal det sies at jeg ikke har brukt mye tid på å tenke ut en finurlig løsning.  Men, har man en vanlig leddport burde den typen du linket til fungere.  Da kan du jo også sette på flere slik at du kan avgjøre om porten helt nede, delvis oppe/nede eller helt oppe.  På den gamle garasjen min hadde jeg tre sensorer for å avgjøre ca posisjon på porten.

     

    Hei.

     

    Takk for tilbakemelding. Er enig at det kunne vært greit å vite om porten er delvis åpen. i iSmartGate settet følger det med en sensor du monterer på garasjedøren som jeg regner med registrerer om den er i vertikal eller horisontal stilling. Dette funker fint med min gamle garasjedør (helt stykke, ingen ledd) men har ikke funnet noen slike sensorer til salgs enn så lenge.

  2. Hei

     

    Jeg vurderer å bytte ut min iSmartGate med Fibaro Smart Implant sensoren får å kunne styre den via Homey. Jeg ønsker også en magnetsensor for å se om garasjeporten er åpen. Har noen erfaring med å kombinere denne med denne ?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.