Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

ctvedt

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ctvedt

  1. Kom over denne denne tråden da jeg ønsker å få en Heru 70 T inn i Home Assistant ved hjelp av esphome. Oppdaget at jeg dessverre har en fjernkontroll uten modbus, og ettersom Heru 70 T er fra 2018 så antar jeg den har modbus deaktivert som default (ikke verifisert enda da jeg venter på RS485 modul).

    1. Hvis jeg har forstått det riktig, så er modbus-fjernkontrollen kun nødvendig for å aktivere modbus-funksjonaliteten på kontrollkortet? Man trenger altså ikke fjernkontrollen etterpå for å kunne benytte modbus funksjonaliteten?
    2. Hvis punktet over er forstått riktig: Ettersom 1500kr er mye for en fjernkontroll som kun skal benyttes i noen minutter for å aktivere en funksjon, er det noen som er villig til å låne meg en fjernkontroll mot en liten sum? Er bosatt i Oslo-området, men betaler gledelig frakt frem og tilbake om det finnes en fjernkontroll til låns et annet sted i landet!
  2. Ser ut til at jeg fikk det til å fungere til slutt! Jeg måtte ha en annen zigbee-enhet i nettet fra før (IKEA-pære i mitt tilfelle, disse har jeg vanligvis paret mot Hue-hub), CC2531 oppdaget tydeligvis ikke låsen dersom det var den eneste enheten i zigbee-nettverket. Kjenner ikke detaljene til zigbee så godt, men den er kanskje avhengig av en router? CC2531 er vel default bare en coordinator. Dette kan i hvert fall være nyttig å vite for andre som eventuelt sliter med paring mellom CC2531 og ID Lock 150!

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.