Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Bart

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bart

  1. On 28/04/2023 at 00:34, Sobergseth said:

    Ønsker å få varsling når en gjest ankommer og når en håndverker kommer, de har egen kode sett opp i Yale access, og er definert med navn der. Tips til å få til dette med en flow eller flere flows i Homey pro?

     

    Dette er støttet direkte i Yale-appen. Her er et eksempel som lager en notifikasjon med navnet (ligger i taggen "Source") til den som låser opp:

     

    image.png.fd12d8d7e0d2154ab03ad16ecef4b0ee.png

  2. Ragnar skrev (På 2.4.2022 den 9.57):

    Hei

    på iPad mini kommer ikke dagens pris fram. Kan man bruke mindre font for å få fram tallene?

     

    Du kan selv forsøke å endre på tekststørrelse i de ulike seksjonene ved å endre i koden. Det er relativt enkelt å finne ut av. Se eksempelet under, der jeg har søkt etter ordet "font" i koden og funnet steder der jeg kan endre på både skrifttypen og -størrelsen (i parantes).

     

    image.png.4d092470a11e692f76f70eb0e96ca7b9.png

     

    Jeg har gjort en del endringer i koden selv for å få widget-ene mer slik jeg vil ha dem. Gjør man noe feil, kan man alltids gå tilbake til original kode ved å kopiere den på nytt herfra. 🙂

  3. ZoRaC skrev (1 time siden):

    Spørs om en strøm-widget for et lite strømselskap i Norge er for «snevert» til å tas inn i et internasjonalt galleri. Men mulig jeg kan prøve.

    Det ligger veldig få script tilgjengelig i galleriet der, så jeg vil nesten anta at utvikleren bare blir glad for å få inn flere. Spesielt når kvaliteten og nytteverdien er såpass høy som i dette tilfellet.

     

    Terskelen vil da bli mye lavere for at flere (ikke-tekniske) Tibber-kunder kan ta det i bruk.

     

    Kjenner ikke til Scriptable fra før jeg fant denne tråden - er det mulig å lagre informasjon mellom sesjoner? Kunne det i så fall være en ide å ha en dialog for innstillinger, der bruker kan angi API-token i stedet for å redigere i selve scriptet?

    • Thanks 1
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.