Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Jonbjo

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonbjo

  1. hakons skrev (26 minutter siden):

    Jeg valgte å gå for et annet oppsett, men har også kjøpt inn en Z-wave led driver. Den fungerer akkurat som den skal og hvis jeg får behov for en tilsvarende løsning så kommer jeg til å bruke denne ved å assosiere en z-wave bryter trådløst. 

    Har du en link til der du kjøpte den?

  2. stigvi skrev (10 minutter siden):

    Sannsynligvis årevis mellom hver gang. Jeg har en annen modell og har ikke byttet batteri selv om de har stått på veggen i flere år. Noen modeller har ikke engang batteri. De bruker energien i knappetrykket til å sende radiosignalet.

    Takk for svar. Har vurdert Senic Smart Switch også. Men den koster noen hundrelapper mer. Spørs om det er verdt det for å slippe å bytte batteri hvert 2-3år. Noen andre enn de 2 nevnte du kan anbefale?

  3. Hei.

    Bygger hytte og planlegger en del Smarthusløsninger. Bestilt Athom Homey Pro som ikke har kommet ennå. Kommer til å kjøre Microtemp wifi termostater til varmekabler, Ikea Trådfri/ Philips Hue belysning, OSO Charge styring av varmtvannsbereder, muligens Danalock V3 smartlås, Easee elbillader og Eufy Floodlightcam. Kom gjerne med innspill. Tenker etterhvert også et kostnadseffektivt alternativ for solskjerming. I tenkeboksen om å koble til Harvia Glow Corner badstuovn også, men synes det er uforholdsmessig dyrt.

    Mvh Jonas.

    Og en Roborock S7 MaxV planlegger jeg også.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.