Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Hold Brillan

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hold Brillan

  1. Har i dag Homey Bridge til å styre varme, lys (i hovedsak Tradfri) og ulike varslinger i min fritidsbolig. Fungerer utmerket så langt.

     

    Men hvilket system er «enklest» og har minst avhengigheter? Kan mitt oppsett gjøres mindre sårbart med feks å kombinere med lokal gateway fra Ikea? Eller vil en overgang til Hue-lys og gayeway gjøre det sikrere? Er det noen av løsningene - spesielt for lysstyring - som kan gjøres redundante?

     

  2. Hmm, med andre ord så er disse gatewayene nødvendig. Finnes det noen smarte applikasjoner der disse ulike produktene kan styres/administreres fra? Ønsker å unngå en app for Hue med varslinger, en app for Nedis med varslinger, en app fra Gardia med varslinger osv.

     

    Hva er mulig med smartehjem?

  3. Har enkelte smart-produkter som Hue-pærer, Ikea-pærer og Nedis-følere. På alle disse følger det med gatewayer for full funksjonalitet.

     

    Kan en sentral (Homey e.l.) erstatte disse gatewayene eller vil det fortsatt være behov for én gateway til hver produktserie?

     

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.