Gå til innhold
  • Bli medlem

Z-wave JS - ZWaveJS2MQTT - Multisensor 6 oppdaterer ikke binary


Anbefalte innlegg

Jeg har konvertert til Z-wave JS - ZWaveJS2MQTT og har en liten utfordring med Multisensor 6.

 

Når jeg satte opp Multisensor 6 så kom alt inn som det skulle inn i HA. Endret deretter parameter til å sende bevegelse som binary. I ZWaveJS2MQTT ser jeg at den mottar true/false-verdier på bevegelsessensoren, men i HA vil ikke entiteten oppdatere seg og den står som deaktivert.

 

Noen som har et triks for å hjelpe HA (Z-wave JS) til få dette til å fungere?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fant ut av det uten å finne ut av det...

 

Etter flere forsøk på å sette config på noden så begynte den plutselig å oppdatere entiteten i HA. Aner ikke hva som gjorde utslaget, men det fungerer iallefall nå :) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 2 weeks later...
On 24/04/2021 at 23:00, Kim123 said:

Den oppdaterer seg hvertfall ikke når den står som deaktivert. Ligger den aktivert etter det virket?

Ja, plutselig så våknet entiteten. Det hjalp ikke å manuelt sette den til aktiv i HA, da ble den bare en aktiv entitet som ikke ble oppdatert.

 

Har fortsatt ikke skjønt hva som gjorde at det ble ok, men det får bare være :) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...