Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

 1. Moskus

  Moskus

  Administrator


  • Poeng

   3

  • Innholdsteller

   15 709


 2. Tverfyll

  Tverfyll

  Medlemmer


  • Poeng

   2

  • Innholdsteller

   207


 3. Guahtdim

  Guahtdim

  Medlemmer


  • Poeng

   2

  • Innholdsteller

   1 339


 4. stigvi

  stigvi

  Medlemmer


  • Poeng

   2

  • Innholdsteller

   1 620


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 26. jan. 2022 i alle områder

 1. Ja, alt ordner seg nok når matter kommer...
  2 poeng
 2. Godt spørsmål, noe jeg hadde liggende fra Ali. I kontorstolen har jeg en større matte for det er større "flate" som trykkes ned. Prøvd å finne dem igjen, men det var ikke lett. Skal se hva jeg finner. EDIT: Jeg fant, faktisk! https://www.aliexpress.com/item/4000414759099.html
  2 poeng
 3. I tillegg er det ting som ikke står i noen standard, men er forskjellig fra produsent til produsent. Som feks at du på en ikea lyspære må slå av og på strøm x antall ganger raskt mens en på Philips lys for å gjøre det samme må ta en fjernkontroll og holde to knapper inntrykt i n antall sekunder. At en må gå 10 ganger rundt en krakk på stuegolvet, mot klokken og aldri ved fullmåne, har de derimot blitt enige om.
  1 poeng
 4. Etter hva jeg har forstått så skifter Daikin ut sin Wifi-modul. Og den nyere versjonen av denne ser ikke ut til å fungere som tidligere versjon. Jeg postet advarselen slik at jeg iallefall ikke skal reklamere for noe som kanskje ikke virker.
  1 poeng
 5. Funker fint med Daikin Stylish kjøpt i desember 2021 👍
  1 poeng
 6. Kompressorbelasting er kun i Daikin. Jeg tror jeg har tilgjengeliggjort det som er i Panasonic og den har ikke noe tilsvarende.
  1 poeng
 7. Høres ut som de fleste norske sjåfører det, med setpunkt 5-15km/t under fartsgrensa vel og merke.
  1 poeng
 8. Jeg ble lei av ungenes tendens til å gå fra TVen med et eller annet på pause, og så aldri gå tilbake igjen for å skru det av. Så sofaen automatiseres. De gamle trykksensorene som jeg prøvde til sengebunnen (ikke helt vellykket på grunn av større trykkfordeling) ble lagt under to av sofaens føtter. Blå tape mens vi venter på at den dobbelsidige tapen virker... Et par regler senere, så har vi kontroll. Er sofaen tom over en halv tim og TVen står på, så skru av TVen. 👍
  1 poeng
 9. Hvem er det som tjener penger i dag? Strømselgere som har et fast påslag eller statlige og kommunale kraftprodusenter? SV har mange merkelige ideer. Nederst i linken til E24 kan en lese dette gullkornet: "Partiet vil også ha et sikringsfond, der strømkundene skal få kompensert utgiftene når strømrisen er høy. Pengene skal tas fra kraftselskapene." Hvem er det da som til syvende og sist betaler penger inn i et slikt fond? Jo, kundene. Oss.
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...