Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

sanarv

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

sanarv sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. sanarv

    Noder forsvinner

    For noen dager siden la jeg til en ny node og etter dette begynte denne gamle node å lage problemer: Jeg klarer ikke å kontrollere den lenger, men den rapporterer inn endring på watt og KWH. Når jeg kjører "test connectivity" på root child fungerer dette OK. Har tatt strømmen til lampen, hjelper ikke. Har restartet HS4, hjelper ikke. Har kjørt "rescan" på noden, hjelper heller ikke. Calibration av dimmer utgang fungerer. Hva kan være gale her? Ønsker ikke å måtte kjøre exclude og add node igjen for å få den til å virke
  2. sanarv

    Noder forsvinner

    Hei igjen, holder på å teste dette verktøyet nå. Kjører debug nå. Jeg ser mange av nodene (70-80%) har polling intervaller som dette. Kan dette være for ofte og kan dette skape problemer for meg?
  3. sanarv

    Noder forsvinner

    takk for tips, skal se hva jeg får til
  4. sanarv

    Noder forsvinner

    ikke så jeg vet om, men kan sjekke litt opp i dette Legger dem in non secure
  5. sanarv

    Noder forsvinner

    Ja det kan jeg gjøre det ene jeg kom på nå, var at noen av gangene jeg excludet så fikk jeg opp en feilmelding, (husker heller ikke hva som stod der) kanskje det var da problemene oppstod? Den ene var en fibaro wall plug, og den andre var en qubino termostat Jeg har 50-70 noder, men når jeg nå legger til nye, så velger den gamle ledige node nummer som ligger i mellom disse 70. Men nå er jeg redd for å legge til nye noder så ikke dette tuller til mere. Takk for tilbakemelding, min første post på forumet her, men jeg har hentet masse info og tips her inne, spesielt fra deg, så takker for det. Visst jeg husker rett så bruker jeg dine script til å dimme lysene mine trinnløst fra 0-100%
  6. sanarv

    Noder forsvinner

    Hei De siste gangene jeg har prøvd å lagt til nye noder er jeg nødt til å prøve mange ganger før controlleren klarer det. Den finner den nye noden hver gang, men den legger ikke til child devices og jeg finner den heller ikke under devices pagen. Jeg må da exclude den igjen og legge til igjen og det samme skjer men den velger alltid nytt node nummer. Sist gang måtte jeg gjøre dette rundt 7 ganger før det ble vellykket. Det værste med dette er at dette har resultert i at jeg har mistet hvertfall 2 andre noder som er veldig irriterende da dette resulterer i at eventer slutter å virke osv. Noen som vet hva som foregår her? Spurte homeseer support, men fikk til svar at disse andre nodene kanskje hadde aktivert seg mens jeg kjørte exclude på den nye.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.