Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

terjef

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av terjef

  1. Hei. Fant du ut noe mer ang. ID Lock 202 og Z2M? Jeg har en slik nå, og er i samme situasjon. Jeg så dette før jeg kjøpte den, men regnet med at noen kom til å løse dette etter hvert :)
  2. Hei. Dette skjedde akkurat nå igjen på mine 6 Namron Zigbee termostater for XX gang. Alle 6 helt samtidig. Jeg har prøvd å loggføre tidspunkt for å se om jeg finner noe mønster, men det er tilsynelatende helt random. Jeg har også hatt problemet med resetting på et par av dem, som gjorde at de falt ut av Home Assistant. Når de andre 5 da gikk i away mode ble den ene som stod utenfor ikke berørt. Jeg bruker Zigbee2Mqtt og en Sonoff 3.0. Jeg forsøkt å se i Z2M logg, men finner ikke noe. Vet ikke om jeg ser på rett sted. Per nå har jeg en varsling til mobil når dette skjer, men det er fryktelig irriterende. Tenker å lage en automasjon som skrur away mode av igjen. Men litt dumt om jeg faktisk skal bruke det moduset. Kanskje en issue i Z2M sin Github er på sin plass. Jeg kan ikke se at det ligger noe åpent på dette. Men ser det skrives at det skjer med ZHA også. Jeg hadde også problemet med visning/bruk av riktig temperatur, når man ønsker å bruke gulvsensor kontra luftsensor, men laget en workaround i Node-Red som ser ut til å funke (på de hvor jeg bruker gulvsensoren).
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.