Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

norbits

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av norbits

  1. Ok, takk for tipset. Da er det bare å gjøre litt research først.
  2. norbits

    Futurehome vs Homey

    Hei. Jeg skal ikke gå inn på alle de små forskjellene mellom disse systemene, men derimot peke på det jeg synes er aller viktigst for deg her, og det er følgende: Hva vil du systemet skal gjøre, hvilke dingser skal det styre? Det er sykt viktig å prøve å ha en oversikt over dette før du velger system. Deretter må du sjekke om systemet støtter disse dingsene. Du kan oppleve på begge platformene at noe ikke er støttet og da har du trøbbel. Så kan du alltids sammenlikne de andre tingene andre har dratt frem her, men aller først, støttes de dingsene du vil kjøre? Ser nå at denne tråden er veldig gammel... Men nå har jeg nå likevel skrevet svaret her så jeg poster det 🙂
  3. Hei. Er det noen som har ideer eller linker til artikler som forteller hvordan man kan videresende brannalarm fra Futurehome til Homey Pro? Jeg har begge deler og vil gjerne at min Homey Pro varsles om alarmer. I dag har jeg FH2 og FH SDCO brannvarslere. Ser for meg en robust og enkel løsning, men kan programmere noe hvis nødvendig. Teknologier som MQTT, IFTTT, Node Red eller liknende slår meg som mulige opsjoner, men jeg har ikke brukt noen av disse tingene tidligere. Håper på noe enkelt og robust som jeg ikke må bruke et tonn med tid på å lage.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.