Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Eljay

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Eljay sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hjertelig takk for svar. Jeg røk på en smell i natt på Black Thursday! ;-) Bestilte Wallmote Quad, Aeotec Nano dimmere, Fibaro HC2 (så får vi se hvor lenge den er i bruk), MultiReg termostat og i tillegg 9 LED downlights. Sparte vel bare 1000 kr på Fibaro HC2 og MultiReg, så billig ble det ikke. Mulig jeg må over på HomeSeer etterhvert, men det jeg har sett av GUI'et virker litt hjemmesnekra. Hovedårsaken var at jeg ville ha en rimelig gateway uten å måte skaffe en PC, men på smarthusfeltet er jeg grønn og vil bare komme igang. Etterhvert har jeg tanker om både garasjeportstyring-/overvåking, radonmåling, kamera i robotklipperen og vise Netatmo-data. Først må jeg komme igang, men det ble litt mer impulskjøp enn det jeg normalt liker. ;-) Det som hadde vært kult er å bruke dette systemet til å sjekke batterinivå på fruens BMWi3 og evt starte klimatisering (i stedet for å dra opp telefonen), men der setter vel BMW ned foten... ;-)
  2. Beklager, jeg var ikke helt presis. Jeg skrev opprinnelig et litt lengre innlegg som jeg kuttet ned kraftig og da ble poenget borte ser jeg. Det jeg lurte på er om noen har erfaring med openHAB, Wallmote og dimming opp/ned med slide-bevegelse? Jeg har sett på eldre engelskspråklige sider at dette ikke fungerer med openHAB, men har det blitt løst? Jeg har ingen erfaring med noen gateway ennå, men har akkurat installert openHAB. Har ikke noe Z-Wave utstyr og vil ikke kjøpe før jeg vet hva som funker 100%. Jeg har ikke tid til å eksperimentere altfor mye dessverre, jeg må ha noe som jeg klarer å få til å funke i løpet av en kveld eller to. Jeg har et konkret prosjekt på kjøkkenet med 3 dimmesoner og 1 av/på sone. I dimmesonene skal det installeres LED-downlights med hhv 2, 3 og 4 downlights a 6,5W. Er det en grei sak å finne dimmere som funker problemfritt til dette og vil Wallmote Quad kunne styre alle 4 sonene uten altfor mye plunder? Et siste spørsmål; hva skjer dersom gatewayen tar kvelden? Vil brytere, følere og alt annet funke i det hele tatt? Jeg er som dere skjønner helt grønn på dette, så ha litt tålmodighet med meg. Takk! :-)
  3. Hei, jeg er helt ny her og lurer på om noen har erfaring med Aoetec Wallmote? Jeg søkte på Wallmote på siden her, men der var det tynt med svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.