Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

docparody

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av docparody

  1. Jeg oppdaget i dag at Tibber-appen, når denne starter, slår av batchingen ved å sende melding til Tibber Pulse på receive-topicen: batching_disable 900 Det gir mulighet for en mer optimal løsning enn reboot hvert 15 minutt.
  2. Enig, på ingen måter optimalt, men ser ut til at det er eneste løsning om man ønsker Tibber Pulse lokalt for øyeblikket. Alternativet er å koble den til Tibber-skyen og bruke Tibber-integrasjonen i HA, men det er jo ikke alltid stabilt heller. Jeg tenker jeg kjører med regelmessig reboot en stund og ser det an. Mulig jeg bytter til noe annet enn Tibber Pulse etter hvert.
  3. Har samme problem, det har visst blitt gjort en endring fra firmware-versjon 1.2.3 som gjør at den etter 15 minutter går over til å "batche", uten at jeg helt vet hva det betyr. Sitat fra Tibber support: "Ingen begrensinger ang. MQTT, men siste firmware gjør at Pulsen batcher etter ca 15 minutter oppetid." Dette er nevnt her: https://github.com/toreamun/amshan-homeassistant/issues/67 Inntil Tibber gjør noe med dette har jeg en work-around som restarter Tibber Pulse før det har gått 15 minutter. Sender "reboot" til den topic-en som Pulse-en lytter på.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.