Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

erikUpo

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

erikUpo sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • En måned senere
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • Samtalestarter

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Joda, det var jo feil i sikkerhetsinnstillingene, men basert på noe så elementært som at bryteren ikke var korrekt lagt til i Z-wave-kontrolleren. Jeg har ant trykket en knapp for mye første gang jeg la den til og dermed ikke fått inn bryteren men kun en av gruppene med knapper, og så har jeg ikke klart å slette dette heller da jeg skulle prøve igjen. Fikk satt kontrolleren og så bryteren i Exclusion, deretter ny runde med Inclusion og alt rant inn. Nå er det meste bare fryd og gammen :-) (Må lese litt videre for å prøve å få dimmingen til å være litt mer brukervennlig, men dette vet jeg er diskutert flere steder. Når jeg nå holder en knapp inne så dimmes ett trinn, må slippe og holde inne på nytt for å fortsette med enda ett trinn)
  2. Denne Nodes Manager har ikke jeg på min Home Assistant, er det et tillegg du har installert? Det er ikke så mange opsjoner tilgjengelig på denne, den ligger nå inne som "S2 uautentisert", og jeg har ikke funnet noe sted å endre dette fra Home assistant. Ser at det ligger i en config-fil, så evt må jeg inn og manuelt endre, men den skal iflg manualen støtte S2. Jeg mistenker heller at den ikke legges korrekt til, mulig jeg resetter noe når jeg har prøvd å trykke litt for å holde den i live.
  3. Må bare kaste inn håndkleet og be om hjelp på et grunnleggende lavt nivå for jeg forstår INGENTING... Jeg har googlet og lest og rotet rundt, men alle løsninger som er fine og logiske ut har null sammenheng med noe jeg kan finne i min egen HomeAssistent. Jeg har altså en Namron K8 4-veis switch som jeg har kjøpt for å styre noen Fibaro dimmere. Og jeg får dem ikke til å virke... Ser at noen har klart å assosiere dem direkte, det innebærer å sende en kommando med Z-wave JS. Hvis noen har en litt detaljert forklaring på hvordan, så sier jeg takk. Alternativet er vel en automasjon. Jeg har startet og har flere automasjoner inne på enheten i Innstillinger for bryteren, men klarer ikke finne hvilken kommandoklasse. Det ser ut som 91 er riktig (ut fra andre eksempler jeg har funnet), men hva det skal stå ellers har jeg ikke forstått. Og kanskje alt koker ned til at switchen ikke har kommet korrekt inn i Z-Wave. Jeg finner ikke spor av å trykke på en knapp i loggene i Z-Wave, men når jeg trykker begge de to øverste får jeg dette: 2023-12-11T17:00:19.257Z SERIAL « 0x01080004040a0284077c (10 bytes) 2023-12-11T17:00:19.259Z SERIAL » [ACK] (0x06) 2023-12-11T17:00:19.260Z CNTRLR [Node 010] command was received at a lower security level than expected - disc arding it... 2023-12-11T17:00:19.261Z DRIVER « [Node 010] [REQ] [ApplicationCommand] [discarded] │ type: broadcast └─[WakeUpCCWakeUpNotification] Node 010 er altså bryteren - hva mangler her? Jeg har prøvd å intervjue på nytt, men det ser heller ikke ut til alle data på Namrom-switchen blir registrert i oversikten over enheter. Jeg har prøvd å holde den i live lengre under intervju. Tips...?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.