Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Bendik Gill Bakken

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bendik Gill Bakken

  1. Hei. Er det noen som har erfaring med en garasjeportåpner som fungerer godt med Homey? mvh Bendik Gill Bakken
  2. Dette er et system jeg skal kjøpe / få installert av en rørlegger. Kan velge varmepumpe selv, men har fått anbefalt https://www.bosch-homecomfort.no/produkter/vaeske-vann-varmepumper/compress-7001i-lwm/oversikt/ Noe av det jeg lurer spesifikt på nå: - Bør man ha gulvsensor (har heltre gulv) - enn så lenge man kan sette en makstemperatur på pumpa? - Dette er tilbygg på et eldre hus (hvor mye isolasjon det er vil altså variere). Vil dermed tro det er lurt å temperaturstyre hvert enkelt rom? - Jeg har jo valgt Homey - så er egentlig ute etter mest mulig av komponenter som fungerer med den
  3. Takk for tips Ferdinand! Jeg har dessverre ikke funnet annet.... Det er ikke veldig mye spennende å velge mellom, men jeg lurer på å gå for Roth. De kommer ihvertfall med tråløse termostater som også har infrarød leser for overflatetemperatur på gulvet.
  4. Hei. Vi pusser opp / bygger på boligen vår - og skal i den forbindelse ha bergvarme som primær oppvarmingskilde/gulvvarme. Rørlegger har anbefalt Roth Toucline SL for termostater/styring, men på meg virker det ikke som dette fungerer spesielt godt med Homey (som jeg ønsker å bruke for å styre "alt" i huset). Er det noen som har noen anbefalinger/erfaringer her? Det jeg ønsker å få til er: - Oversikt over temperatur i huset - Kunne sette temperatur i ulike soner - Kunne sette temperatur i "feriemodus" og "hjemmemodus" - Få varsler om temperatur synker under en terskelverdi - Eventuelt kunne styre varme så mest mulig strøm brukes når den er rimelig, men usikker på hvor godt dette vil fungerer i praksis med vannbåren varme Takknemlig for alle tips - også om noen har noen for vannbåren varme generelt!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.