Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

tm_

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tm_

  1. Hei,

    Interessant tråd. Jeg vurderer å legge inn vannvarme i gulvene og har så smått begynt å se på løsninger. http://manual.zwave.eu/backend/make.php?lang=en&sku=DANEHC10 ser lovende ut. Den baserer seg på zwave og det finnes noen relativt lekre trådløse temp-følene med skjerm. Jeg vet ikke hva som lar seg gjøre fra homeseer dog. Noen som vet? 

     

    Når det gjelder aktuatorene ser de ut til å være basert på noe som utvider seg mer eller mindre proporsjonalt med temperaturen som igjen åpner ventilen. Oppvarmingen gjøres ved å kjøre et pwm-signal over en motstand. Regulatorern vil da kunne finne en passende stabil ventilåpning noe jeg vil tro er mye bedre enn av/på-regulering med tanke slitasje i systemet (unngår i praksis trykk- og temperaturendringer).

  2. Takk for raskt svar!

    Kan man se noen sted om enheten er i secure mode?

    Jeg inkluderte den på "vanlig" måte i HS, dvs. ikke som secure, men kanskje Fibaroen er default i secure mode.

    Kan man endre moden på en enkel måte?

     

    image.png.d2a1c9708112b91b412b0f5322b60e79.png

  3. Hei,

    Opprettet profil her i dag og er imponert over hva som foregår her.

    Jeg har fiklet med Homeseer til og fra det siste halve året. Formålet var primært å styre varmeovnene litt mer optimalt, men nå har jeg begitt meg på lyststyring.

    Har en Wallmote Quad som skal styre 1 stk Fibaro Dimmer 2 (FGD-212 HW ver: 2, FW ver: 3,5) og 3 stk Nexa Wallplugg AD-147.

     

    Dette kan sikkert styres via HS, men jeg ønsker primært å styre via assosiasjoner fra Wallmoten. Har foreløpig bare inkludert Fibaroen og en av Nexa-dimmerne i z-wave nettet. Begge fungerer fint fra HS, men jeg får ikke styrt Fibaroen fra Wallmoten (Nexaen funker fint). Under er assosiasjonene jeg har satt opp (Fibaro=Node 15 og Nexa=Node 12):

     

    image.png.1e3b1e7b5e80dc114e7bde517ea789fe.png

     

    NB! Hvis jeg kutter ut 'Endpoint' for Fibaroen (node 15) kommer det opp 'Power' og ikke 'Switch Multilevel 1' og det virket heller ikke.

     

    Hvis noen har noe tips å komme med ville jeg være evig takknemlig :)

    Mvh tm_

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.