Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Parker

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Parker

  1. 28 minutter siden, Anders O skrev:

    Jeg har vært med på å montere en Yale lås. Der måtte vi da også borre et hull eller to?

     

    Når det gjelder stabilitet/bruk av IDLock150 så er jeg så langt greit fornøyd. Følsomheten på RFID er ikke god, men ellers synes jeg det har fungert ok. 

     

    Skal ikke måtte borre hull med Yale så lenge døren er standard. men er mye forskjellige dører så det kan hende man må tilpasse :)

     

    18 minutter siden, toonwolf skrev:

    Fornøyd med 150, men så har jeg ikke hatt 101 og ikke noen andre kodelåser og har dermed ikke noe sammenligningsgrunnlag. Jeg tror at de fleste lærer seg hvordan låsene fungerer og hvor mye tid de trenger for å kunne låses opp. Bruker stort sett bare koder og ikke RFID. Venter bare på Z-wave modulen nå så blir det bra. De venter fortsatt på sertifisering ref denne.

    Er nok mye med vaner det der, er vandt til at tastene er klare med en gang.

    Har blitt låst ute av huset to ganger siden jeg fikk 150, den ene gangen måtte låsesmeden komme og borre opp låsen, den andre gangen fikk jeg låst opp med Z-wave og tatt ut og inn batteriene så funket den igjen. (dette er vel en av grunnene til at jeg er meget misfornøyd med låsen)

  2. 6 minutter siden, JohnMartin skrev:

    Hmm.. 
    Jeg har 2 IDLock 150 liggende i påvente av at huset skal bli ferdig, men virker som at folk ikke er så fornøyd med 150.

    Er det så at jeg burde vurdere å selge å gå for noe annet?

    Er majoriteten misfornøyd med 150?

     

    Om du bygger hus ville jeg gått for elektronisk sluttstykke. I hvertfall legge opp rør så man kan sette det opp senere.

     

    Probmlemet med IDLock er at man må borre hull i døren, det gjør at man ikke kan benytte noe annet senere (yale går nesten over hullet, men litt av hullet synes).

     

  3. På 31.3.2018 den 9.14, Salvesen skrev:

     

    Ja, dette var mye bedre på 101. Jeg har chip i hånden å den er mer eller mindre ubrukelig nå. Vurderer å gå tilbake til 101 :/

    Vurderer det samme selv, er ikke veldig fornøyd med 150. Når jeg aktiverer panelet trenger den mye lengre tid til å starte så taster feil kode hver gang. Snakket med IDLock om dette og fikk beskjed om at dette var på grunn av at den gikk i dypere søvn enn den gamle for å spare betteri. Bytter heller betteri en gang ekstra per år enn å måtte taste koden på nytt hver gang.

  4. 7 timer siden, AndreasLie skrev:

    Trådfri til å bruke med omlopp har kommet til Norge også! Kjøpte en på IKEA furuset på lørdag. Har ikke fått montert og testet enda, da jeg må forske litt mer på hvordan forrige eier har montert lyset på kjøkkenet. 

    Så den på ikea i dag jeg også! 

     

     

    Fikk også en bekreftelse på hvorfor leveringstiden til Gateway har så lang leveringstid, de er merket med støtte for Google uten at de offisielt har det.

  5. 1 time siden, DeVille skrev:

    For oss som venter på vår første ID-Lock - er det mulig å få forklart hvilken skrue som bør festes ekstra godt - før montering? 

     

    Det er skruene som setter fast dørhåndtakene :) vet ikke om de har løst det på noe vis med den nye, men er mange som har hatt problemer med at håndtakene blir løse på 101. 

  6. 1 time siden, Odd skrev:

     

    :) det er bare å stramme en skrue da.
    Riktignok må en skru opp låsen, men det er relativt fort gjort.

    Når du først skrur den opp bruk litt locktite på skruene så sitter de!

    Kommer til å gjøre det på den nye også så slipper jeg å måtte skru den opp igjen senere :)

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.