Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

phithor

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av phithor

  1. JObber med det samme. Det virker som den joiner nettverket, men ingenting synes i phoscon web gui. Jeg kjører via docker så ser ikke deocnz gui., 

     

    Jeg ser den joiner nettverket ved at at neste gang jeg trykker på pinhullet i Danalocken så blinker den kun to ganger. Tar det som at den joiner første gangen, og neste gangen fjerner den seg fra nettverket. 

  2. Hei, jeg er interessert i solcelle-anlegg på taket. 

     

    Jeg har satt opp et enkelt regnestykke. Hvis jeg øker boliglånet med 200k og bruker de på solceller, så er det mulig å få et positivt resultat om man får solgt plusstrømmen til 1kr/kWh. 

     

    Men, hvor lenge kan den ordningen vare? De må jo tape penger på alle slike kunder. Eller er det noen støtteordninger jeg ikke har fått med meg?

    Solcellene skal vare i 30 år, men antar at disse ordningene ikke gjør det. 

     

    Noen som har noen tanker om dette? 

  3. Hei, jeg har nylig begynt å undersøke løsninger for kontroll av enheter i hjemmet. 

     

    Jeg vil hoste løsningen fra egen maskin med Home Assistant eller OpenHAB. Med det i bakgrunnen, er det best med en skog av usb dongler(z-wave,433mhz og zigbee) eller f eks med en VeraPlus som har støtte for noen av disse?

     

    Ikke valgt devicer i nettverket enda.

     

     

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.