Gå til innhold
  • Bli medlem

slinings

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om slinings

  • Rang
    Nybegynner

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer
  1. slinings

    Ring ringeklokke plugin

    Tenkte kanskje at jeg kunne aksessere kamera fra camera plugin på samme måte som jeg laster ned bilder fra mitt d-link kamera.
  2. slinings

    Ring ringeklokke plugin

    Hei. Jeg har kjøpt ring2 ringeklokke med chime. Ser jeg kan koble den til iftt, og lagre hendelser i dropbox, Google drive, og trigge eventer i homeseer (skru på lys etc). Jeg ønsker å lagre videoer fra motion detections eller når noen ringer på, i dropbox eller Google drive. Er det noen som har fått til dette?
  3. Hei, jeg gjorde som du foreslo. Jeg tok backup, slettet db og erstattet. Dessverre ble det ikke nye bedre. Fortsatt mange feil. Ja jeg har hatt strømbrudd. Kan det være HW (kontroller) problem etter strømbrudd? Her er en link til en fil som inneholder loggen etter oppstart https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EwYXJ9tEdd58CprwYqpW25jiOZpxn9CQwrBjdNa7LSU/edit?usp=drivesdk
  4. Hei igjen, bare for å vise litt hva jeg sliter med har jeg lagt ved en skjermdump av loggen. Masse feilmeldinger, sammen med noen vellykkede signaler fra noen av devicene (Lux, temp, etc.). Håper noen kan hjelpe. Rimelig frustrert nå! Rune
  5. @Gaute, Ja jeg har fysisk tatt ut sticken fra USB porten.
  6. Takk for svar @Moskus. Ja jeg har prøvd å deaktivere, ta ut Z-vave plugin, satt den inn igjen og aktivert. Fungerer fortsatt ikke Når jeg prøver å teste nodeconnectivity i ett netverk, får jeg ingen kontakt med de nodene som er koblet til strøm. Det som jeg synes er rart, er at flere av nodene sender data til kontrolleren (e.g, strømforbruk, lys, e.t.c). Også de nodene som er listet under som feiler. Jeg har en UZB1 Stick - hvilket interface model skal man bruke i opsetter. Jeg bruker "Z-Wave.me UZB", er det korrekt? Mulig jeg har rotet litt her i feilsøkingen.
  7. Jeg skule legge til en node (Fibaro Motion Sensor), etter at den hadde mistet forbindelsen til kontrolleren. Jeg brukte funksjonen “Z-wave | Replace Node” som feilet. Etter det har jeg fått mange feilmeldinger og warnings. Noen observasjoner: alle mine noder som er koblet til strøm er utilgjengelige (lysbrytere, powerspluger). Det ser ut som om flere noder som ikke er koblet til strøm, fortsatt kommuniserer med kontrolleren, f.eks røkvarslere og bevegelsessensorer sender temperatur og luminance til kontroller. Jeg har forsøkt å slette enkeltnoder, og legge til nye, det fungerer ikke. Jeg har lagret feilmeldinger og noen skjermdumper fra forskjellige funksjoner i denne filen på google docs. https://docs.google.com/document/d/1U9pNvUKueE33cVd70Hg-ATo-ui2tVdNU93TcjImwn7M/edit?usp=sharing Fint om noen av dere ekspertene her kan ta en titt på feilmeldingen og forhåpentligvis gi meg noe tips om hvordan fikse dette, før jeg må slette hele nettverket og starte på nytt (dessverre ikke først gangen det skjer), Jeg kjører HS3 (Version 3.0.0.368) på en laptop med Windows 10. Kontolleren er av typen UZB1. De fleste nodene i mitt netverk er av typen Fibaro.
×