Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

laeven

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

laeven sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er automatiske pumper med egen UPS på alle dører i rømningsveier, så disse må trigges til å åpne ved brann som jeg har forstått det, dette har vel med universell utforming for rullestolbrukere og så videre å gjøre tror jeg. Vi kommer uansett til å hyre inn fagfolk for den fysiske installasjonen så de har sikkert en del innsikt å by på, er litt usikker på om brannalarmen enkelt og trigger åpning i låskassa eller om systemene er integrerte.
  2. Hei! Jeg driver å gjør et aldri så lite dypdykk inn i løsninger for adgangskontroll osv. i sammenheng med en idé og et problem jeg går å grubler på: Greia er den at jeg er involvert i et co-working space (eller kontorfellesskap som det heter på Norsk), per dags dato er hele bygget utstyrt med en løsning fra assa abloy med keypads og diverse låsesystemer på dørene, problemet er det at det er mye mer gjennomtrekk på et co-working space enn det er på et "vanlig" kontor, det er et herk å registrere inn og ut nøkler fra systemet og i tillegg så "må" vi kjøpe RFID brikker fra leverandøren av løsningen til heller groteske priser og så tar det de fort noen uker å hoste opp en ny batch med brikker. Dagens løsning funker enkelt og greit ikke, vi taper faktisk penger på dritten... Vi har prøvd å kommunisere våre behov opp imot leverandøren av adgangskontrollen på huset, de tjener tydelig vis godt nok på dagens løsning til at de er villige til å kunne være behjelpelige med å få til en mer elegant løsning. Jeg vet at assa har SDK og API'er man kan integrere egne løsninger men når leverandøren ikke ønsker å jobbe med oss for å få til dette så ser vi heller den andre veien og tenker på å rive ut rubbel og bit og kjøre vår egen løsning. Det vi da ser for oss er en løsning som integreres opp imot betalings-løsningen vår slik at et medlem med et aktivt medlemskap kan låse opp dørene med en app på telefonen sin, app og bakenforliggende systemer fikser vi, det kryr av dyktige utviklere i miljøet så den saken er grei, det vi trenger er en løsning bestående av lås til montering på dørene og en gateway vi kan integrere dette opp imot, i tillegg så er det sikkert noen fallgruver vi må ta hensyn til med tanke på brann/rømming osv... Er det noen her inne som kan bidra med å dytte oss i retning mot noe som kan funke?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.