Gå til innhold
 • Bli medlem

oyvpet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

oyvpet's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/3)

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. oyvpet

  Verisure

  Tusen takk for gode innspill xibriz og moskus. Har testet litt IFTTT og verisure. I IFTTT kan man trigge en aksjon ved for eksempel mottak i gmail av en bestemt type e-post med definerte kriterier. Siden Verisure kan sende ut varsler ved for eksempel "Alarm tilkoblet", "Dår låst" osv. så kan man få til endel enkle greier, eks: utelampen(Philips HUE) over ytterdør blinker når alarm er vellykket tilkoblet. Bevegelsesesensorer og temperaturer er det ikke noen varslingsmuligheter på så der får jeg ikke testet noe. Fra jeg trykker på LÅS ytterdøren i Verisure APPen til mail er sendt og trigget i IFTTT til lampen ute blinker går det ca 6-7 sekunder. Å trigge noe i IFTTT direkte til HUE tar ca 3-4 sekunder. Planen min nå er: Verisure: Sikkerhet og kameraer Philips HUE: Lys FutureHome: Varme og strømstyring Kobler dette opp med noen enkle integrasjoner med IFTTT også er jeg et lite stykke på vei. Så må jeg jo begynne å teste noe mer avansert. Er det homeseer eller home assistant som anbefales? (Eller kanskje noe annet?)
 2. oyvpet

  Verisure

  Begynte å lese meg litt opp på det og fant mange som sier det samme. Altfor lang tid mellom trigger og hendelse. Noen anbefalinger på løsning? Home Assistent med verisure "plugin"
 3. oyvpet

  Verisure

  Lå våken i natt og tenkte funderte på dette. Verisure kan sende e-post varsler når alarm blir koblet til osv. Er det mulig å gjøre noe med dette i IFTTT? Eksempelvis slå av alle lys og diverse strømkontakter i futurehome? Noen som har gjort noe med IFTTT og e-post varsler fra verisure? Da hadde jeg ihvertfall kommet et skritt på veien.
 4. oyvpet

  Verisure

  Så den enkle metodikken er det bare å glemme skjønner jeg ?. Når du skriver HA så er det Home Assistant du refererer til og MQTT er «Protokollen» du bruker mot dine devicer? Beklager litt teskjelæring her?.
 5. oyvpet

  Verisure

  Hei folkens Etter flere døgn med googling og research så må jeg bite i «automasjonseplet» og spørre om råd. Forsøker å finne en god løsning på mitt framtidige system. Dette har jeg: Diverse Hue for 11000,- som skal stå for belysning. Primært lightstrips, brytere og noen bevegelsessensorer. Full alarm fra Verisure med Yale doorman, bevegelsesdetektorer, røykvarslere med tempfølere m.m. Tibber på strøm. Husqvarna robotklipper med app. 3 panelovner fra Mill 3 sonos enheter AppleTv 3 soner gulvvarme uten sentral styring Det jeg ikke har bestemt meg for ennå er hjernen i mitt framtidige smarthus. Målet er jo å slippe å ha trippelt med bevegelsesdetekotorer, tempfølere osv. Så kam man sende data imellom systemene. Mer konkret er Problemet nå at jeg ønsker å integrere sensordata og alarminfo fra Verisure. For å slippe å sette inn nye sensorer. Vurderer FutureHome med de nye termostatene som kommer nå snart samt fibaro sine smartkontalter på diverse utstyr. Noen som har noen råd å komme med? kan være veldig teknisk om jeg må, men ønsker primært enkle løsninger om mulig.
×
×
 • Opprett ny...