Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

bjornand

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av bjornand

  1. Hmm, kanskje det var et godt alternativ. Jeg har mye Hue ellers og jeg ser lysstripen fra Hue gir 20W/1600 lumen så det er jo vel så mye som 18W-lysrøret vi har i dag. Og strengt tatt trenger jeg jo da bare å slå av armaturene og la de være der, så kan jeg plugge stripene i stikkontaktene på armaturene.
  2. Det var i grunnen det jeg håpet på, forstår det slik LED-rør tenner momentant og dermed ikke burde slite på et Fibaro-relé?
  3. Hei, kanskje det er løsningen, ja! Da vil det evt ikke være noe å problem å bruke en FIbaro bryter heller, vel? Disse krever vel nøytral leder for å gi konstant strøm, jeg ser at nøytrallederen ligger bak bryterne, uten å være koplet til. Det går kanskje an å bare bruke en Wago-klemme for å kople Fibaroene til slik?
  4. Hei, lurer på om noen kan gi tilbakemelding på om dette er en farbar løsning? Jeg har klart å installere smart styring av det meste av husets belysning, men sliter med kjøkkenlysene (som er to armaturer for lysrør og med stikkontakter). Såvidt jeg klarer å lese meg til er ikke Fibarobrytere egnet for lysrør og jeg har heller ikke nøytral leder i boksen der bryterne til lysarmaturene sitter. Så fikk jeg en idé om å kople fra ledningene som går til armaturene og installere en stikkontakt ved siden av hver av disse, sette på et støpsel på ledningen som kommer fra armaturene og bruke smart kontakt fra Elgato eller Fibaro til å styre av/på disse stikkontaktene. Er det noe som ikke "rimer" her?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.